Παναθηναϊκός μπάσκετ: Να εξαργυρώσει τα διπλά του με νίκες στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός μπάσκετ: «Έπιασε» ατομικό ρεκόρ ο Σλούκας!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ την Εφές στο ΟΑΚΑ σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο οι πράσινοι θέλουν τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ την Αναντολού Εφές και έχει ως στόχο μονάχα τη νίκη, η οποία θα τον διατηρήσει στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας στην Euroleague.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως οι πράσινοι δεν έχουν εύκολη αποστολή, όμως πρέπει να εξαργυρώσουν τα διπλά τους στη διοργάνωση με νίκες και στο ΟΑΚΑ, διότι μόνο μ’ αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να χτυπήσουν την έκτη θέση και πάνω.

Τέλος, το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς η Εφές είναι μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα, ενώ το γεγονός ότι κατεβαίνει δίχως σημαντικούς παίκτες δεν μπορεί να καθησυχάσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στον πρώτο γύρο τη βρήκε μισή κι έχασε.

Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν καλούνται αυτή τη φορά να είναι πιο υποψιασμένοι και στο τέλος να πάρουν τη νίκη χωρίς να επαναληφθεί ό,τι είδαμε στην Τουρκία πριν λίγο καιρό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News