ΜακΚίσικ: «Θα ήταν ωραίο με τον Παναθηναϊκό στα playoffs»
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις του στο «BasketNews» αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα ήταν ωραίο να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα playoffs.
Για πολλά και διάφορα πράγματα μίλησε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο «BasketNews» κι ένα από αυτά είχαν να κάνουν με τον αντίπαλο που ο ίδιος θέλει τα playoffs της Euroleague.
Πιο συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού επιθυμεί να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στα playoffs, καθώς όπως αναφέρει θα ήταν ωραίο και σαν σκέψη και συναίσθημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα. Απίστευτο. Είμαι έτοιμος να πάω στο σπίτι και να χαλαρώσω με τη γυναίκα μου. Είμαι σίγουρος πως είναι χαρούμενη που με βλέπει, αλλά αυτή η νίκη ήταν απίστευτη».
Για την πολύ ανταγωνιστική Euroleague που παρακολουθούμε τη φετινή σεζόν: «Είναι πολλές ομάδες τόσο κοντά. Είναι τρελό, αλλά ενδιαφέρον. Κοιτούσα το top4 και σκεφτόμουν “Θες να παίξεις να παίξεις με οποιαδήποτε ομάδα; Είναι σκληρό. Ξέρω στα σίγουρα πως θέλω το αβαντάζ έδρας. Αλλά ένα ματσάρισμα με τον Παναθηναϊκό στο 4-5 θα ήταν ωραίο».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Γι΄αυτό δεν αντέδρασα σε όσα είπε ο Γιαννακόπουλος» - Η αποκάλυψη για το meeting
- Απίστευτος! Ο Γκραντ πήγε στο νοσοκομείο, έβαλε ορό και γύρισε να παίξει με τη Ρεάλ
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και η ατάκα σε Σλούκα μετά το Παναθηναϊκός-Ρεάλ
- Κι όμως... «κλάψα» Σκαριόλο και αιχμές για τη διαιτησία - Οι δηλώσεις μετά το ματς
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ 82-81