ΜακΚίσικ: «Θα ήταν ωραίο με τον Παναθηναϊκό στα playoffs»

ΜακΚίσικ: «Σαν ζούγκλα το ΟΑΚΑ - Ας ελπίσουμε ότι ο ΠΑΟ θα έχει μεγαλύτερο μπάτζετ του χρόνου»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις του στο «BasketNews» αναφέρθηκε στο γεγονός ότι θα ήταν ωραίο να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα playoffs.

Για πολλά και διάφορα πράγματα μίλησε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο «BasketNews» κι ένα από αυτά είχαν να κάνουν με τον αντίπαλο που ο ίδιος θέλει τα playoffs της Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού επιθυμεί να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό στα playoffs, καθώς όπως αναφέρει θα ήταν ωραίο και σαν σκέψη και συναίσθημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα. Απίστευτο. Είμαι έτοιμος να πάω στο σπίτι και να χαλαρώσω με τη γυναίκα μου. Είμαι σίγουρος πως είναι χαρούμενη που με βλέπει, αλλά αυτή η νίκη ήταν απίστευτη». 

Για την πολύ ανταγωνιστική Euroleague που παρακολουθούμε τη φετινή σεζόν: «Είναι πολλές ομάδες τόσο κοντά. Είναι τρελό, αλλά ενδιαφέρον. Κοιτούσα το top4 και σκεφτόμουν “Θες να παίξεις να παίξεις με οποιαδήποτε ομάδα; Είναι σκληρό. Ξέρω στα σίγουρα πως θέλω το αβαντάζ έδρας. Αλλά ένα ματσάρισμα με τον Παναθηναϊκό στο 4-5 θα ήταν ωραίο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News