Μήπως είναι κρυφο-Παναθηναϊκός η Μπέριλ ΜακΚίσικ; - Η αντίδραση στο Instagram (pic)

Άραγε, θα μπορούσε να είναι… κρυφή θαυμάστρια του Παναθηναϊκού η Μπέριλ ΜακΚίσικ; Η ερώτηση που έλαβε στο Instagram και η… απάντηση που έδωσε δίχως να γράψει καμία λέξη!

Μήπως είναι κρυφο-Παναθηναϊκός η Μπέριλ ΜακΚίσικ; - Η αντίδραση στο Instagram (pic)

Τα κύρια γνωρίσματα της Μπέριλ ΜακΚίσικ πέρα από τη φυσική της ομορφιά, είναι τα τατουάζ και τα «ερυθρόλευκα» συναισθήματά της – πρόσφατα βρέθηκε στο ΣΕΦ παρέα με τη Σάσα Σταμάτη. Μια ερώτηση, όμως, που δέχτηκε στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε QnA (ερωτήσεις – απαντήσεις), μάλλον, θα εξέπληξε και την ίδια.

Η σύντροφος του Σακίλ ΜακΚίσικ δεν αντιμετώπισε ποτέ κανένα πρόβλημα, να παρουσιάσει τις δουλειές των tattoo artists σε φανερά σημεία του σώματός της. Παρουσιάζει μια wild-πλευρά του εαυτού της μη διστάζοντας, μάλιστα, να «ζωγραφίσει» με μελάνι το πρόσωπό της και το λαιμό της.

Η τέχνη του τατουάζ που είναι μία από τις αρχαιότερες μορφές τέχνης στην ιστορία της ανθρωπότητας, την κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλες εντυπωσιακές γυναίκες του χώρου της, όπως η εξίσου εκθαμβωτική Εστρέλα Νούρι (σύντροφος Ουόκαπ). Για αυτό, και επιλέχθηκε στην πρόσφατη εκδήλωση του MadWalk 2023 να εκπροσωπήσει τα φορέματα της Σήλιας Κριθαριώτη (θα προβληθεί από το MEGA στις 22 Δεκεμβρίου).

Φαντάζεστε, λοιπόν, το μοντέλο που μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη με καταγωγή και από τη Θεσσαλονίκη – που πάντοτε κοιτάζει να τραβήξει την προσοχή του κόσμου – να έχει ζωγραφισμένο ένα τριφύλλι;

Η ίδια, πάντως, δεν μπήκε καν στον κόπο να απαντήσει σε έναν από τους 49 χιλιάδες ακόλουθούς της που βρήκε το θάρρος να τη ρωτήσει κάτι τέτοιο. Άραγε, εκείνος ήταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού που ήθελε να την «πειράξει» ή κάποιο πρόσωπο που είχε την πληροφορία;

Η εικόνα που ανέβασε ως απάντηση στη συγκεκριμένη ερώτηση, προκαλεί… γέλιο. Η Μπέριλ τάσσεται πάντοτε, υπέρ του Ολυμπιακού και… δεν διστάζει μέχρι και να γιουχάρει τον Παναθηναϊκό. «Δεν θεωρώ πως είναι δύσκολος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός», ανέφερε η περιβόητη ΜακΚίσικ και δεν άργησε να έρθει το πρώτο «διπλό» του Αταμάν μέσα στο ΣΕΦ.

Βέβαια, θα μπορούσε να είχε «χτυπήσει» τριφύλλι η Μπέριλ με κάποια άλλη σημασία. Το τριφύλλι, εξάλλου, συμβολίζει την ελπίδα… Σίγουρα δεν θα φανταζόταν και η ίδια πως θα βρισκόταν στο επίκεντρο της προσοχής των οπαδών στα «ντέρμπι αιωνίων».

Για το αν θα έκανε κάποιο οπαδικό… tattoo η γοητευτική θαμώνας του ΣΕΦ είχε αναφέρει σε συνέντευξη στο Action 24: «Έχω βρει έναν καταπληκτικό καλλιτέχνη και σίγουρα θα κάνω ένα. Ίσως το λογότυπο ή το όνομα της ομάδας του Ολυμπιακού. Θα το κάνω αν κερδίσουμε την EuroLeague φέτος 100%.»

Στις υπόλοιπες ερωτήσεις που απάντησε η Μπέριλ, εκείνη εξέφρασε τη χαρά της για την επιστροφή του Σακ στον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι ο γιος της καταλαβαίνει ήδη την ελληνική γλώσσα, φάνηκε ένα καλοβλέπει ένα ταξίδι στο Βελιγράδι για τον αγώνα των ερυθρολεύκων με την Παρτιζάν, ενώ αποκάλυψε τους αγαπημένους καλλιτέχνες της σύμφωνα με το Spotify (Drake, Nicki Minaj, Kendrick Lamar, 21 Savage, Hiko).

Όσον αφορά το πού θα «παίξει» η Μπέριλ από τη νέα χρονιά, πέρα από τις εξέδρες του ΣΕΦ, εκείνη δεν αποκλείεται να πάρει… μεταγραφή στο ΣΚΑΪ για το Survivor της νέας χρονιάς.

«Μεγάλωσα ως αγοροκόριτσο, πήδαγα σε μικρή ηλικία πάνω από τα τραπέζια και όταν το βλέπω λέω γιατί όχι. Φυσικά και θέλω να πάω στο ελληνικό Survivor. Ίσως θα δούμε. Πρέπει να μάθω πρώτα τη γλώσσα. Αν δεν τη μάθω θα είναι δύσκολο για μένα.»

Δείτε παρακάτω:

Μήπως είναι κρυφο-Παναθηναϊκός η Μπέριλ ΜακΚίσικ; - Η αντίδραση στο Instagram (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News