Βαλένθια - Παναθηναϊκός 81-82: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Βαλένθια - Παναθηναϊκός 81-82: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βαλένθια.

Μετά το 2/2 σε Μονακό και Μιλάνο, δεν θα έλεγε κανείς «όχι» στο 1/2 επί ισπανικού εδάφους, αν και ο Παναθηναϊκός «αυτοκτόνησε» και… τον «αυτοκτόνησαν» στη Φερνάντο Μπουέσα Αρένα με τη Μπασκόνια.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για τη νίκη της σεζόν, μέχρι στιγμής, για την ομάδα του Αταμάν, καθώς αυτή προήλθε έπειτα από ήττα την Τετάρτη, χωρίς Σλούκα, αρκετούς παίκτες σε μέτρια και κακή βραδιά και με τους διαιτητές να παίζουν ξανά με τη νοημοσύνη των φιλάθλων.

Αποκόμισε και το αγωνιστικό κέρδος «Λούκα Βιλντόζα» ο Παναθηναϊκός με τον Αργεντινό να είναι από τους βασικούς υπεύθυνους που πήρε το ροζ φύλλο αγώνα το Τριφύλλι.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (-): Αγωνίστηκε ελάχιστα, βοήθησε όσο μπορούσε στην άμυνα για τρία λεπτά, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.

Λούκας Βιλντόζα (9/10): ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο Αργεντινός δεν μπήκε τόσο στα παπούτσια του Σλούκα (1 ασίστ), αλλά στα παπούτσια του Ναν με 5/7 τρίποντα και με συνολικά 19 πόντους έδωσε αυτό που έψαχνε ο Παναθηναϊκός στην επίθεση.

Μπαλτσερόφσκι – Σλούκας – Μαντζούκας (-): Δεν αγωνίστηκαν.

Τζέριαν Γκραντ (9/10): Μεγάλη προσπάθεια 37 λεπτών από τον Γκραντ. Ο Αμερικανός ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ  για ακόμη μια ευρωπαϊκή βραδιά και πραγματικά δικαιώνει ολοένα και περισσότερο τον Αταμάν για την απόφασή του να τον φέρει στο ΟΑΚΑ. Πέτυχε 13 πόντους, 6 ασίστ, 5 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Κέντρικ Ναν (4/10): Κακή εμφάνιση από τον Ναν με 3/12 σουτ και 5 λάθη.

Κώστας Αντετοκούνμπο (6/10): Ο Έλληνας σέντερ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αστόχησε σε 5 βολές (3/8) κι αυτό θα μπορούσε να κοστίσει στην τελική σούμα του αγώνα.

Ματίας Λεσόρ (8/10): Υπόκλιση στον Λεσόρ που τα έδωσε όλα μέχρι το τέλος, κυνήγησε την τελευταία διεκδικούμενη μπάλα και έβαλε την κρίσιμη βολή στο φινάλε.

Μάριους Γκριγκόνις (6/10): Ο Λιθουανός γκαρντ ήταν σε γενικές γραμμές άστοχος στην επίθεση (3/11 σουτ), παρόλα αυτά συνεισέφερε στο αμυντικό κομμάτι.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (5/10): Ο Ισπανός έβγαλε κάποιες άμυνες, αλλά τα… έσπασε ξανά στην επίθεση.

Ντίνος Μήτογλου (6/10): Ο Μήτογλου φαινόταν έξω από τα νερά του στο πρώτο μέρος, όμως, έβγαλε αντίδραση στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου και τελείωσε το ματς διψήφιος (11 πόντοι).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News