Ηττα ΣΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Ηττα ΣΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό ημίχρονο αμυντικά όμως η Μπασκόνια κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει την νίκη με 75-73.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την άμυνα να κυριαρχεί και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα το σκορ να ειναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Οι πράσινοι στο πρώτο δεκάλεπτο απειλούσαν μόνο με τον Γκριγκόνις και τον Ναν.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου όπου ο Παναθηναϊκός πάτησε γκάζι και με δύο τρίποντα του Γκράντ έφτασε την διαφορά στο +11 (37-26) στο τέλος του ημιχρόνου.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός αμυντικά και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου όμως στο τέλος της τρίτης περιόδου η Μπασκόνια κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους 3 και να ξαναμπεί για τα καλά στο παιχνίδι.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να ανεβάζει την διαφορά και πάλι στου 9 μετά από ένα σερί 8-2 στο 33΄ και την Μπασκόνια στην συνέχεια να απαντάει με δικό της σερί 11-2 και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (63-63, 36′)

Η Μπασκόνια βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και πάλι το παιχνίδι (73-73) στα τελευταία 44 δευτερόλεπτα του αγώνα και με buzzer beater υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε ήττα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News