Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν και το όνειρο του… Επτάστερου!

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Αταμάν πήγε πιο πίσω τη μεταγραφή στο 3

Πολλοί βρήκαν υπερβολικές τις δηλώσεις Αταμάν μετά την ήττα στη Βιτόρια όπου ο κόουτς μιλούσε για τελικό και κατάκτηση Ευρωλίγκας φέτος.

Αυτός είναι ο τρόπος του όμως και στη Εφές τα ίδια έκανε κι ήταν κοντά στο να πάρει τρεις σερί Ευρωλίγκες, άσχετα αν η πανδημία του χάλασε το ρεκόρ.

Ο Τούρκος γουστάρει να αισθάνεται αφεντικό και πασχίζει να περάσει τους παίκτες του νοοτροπία του νο1, εκείνων που πριν από το τζάμπολ θα πατήσουν παρκέ με σκέψη “σήμερα θα σας διαλύσουμε”.

Πάντα οι δηλώσεις του έχουν αποδέκτες τους παίκτες.

Η στάση του έμπειρου τεχνικού, που πάντα σκέφτεται μεγαλεπήβολα (το καλοκαίρι έλεγε ότι θα έρθει στην Αθήνα για να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τον Ομπράντοβιτς που είναι η μεγαλύτερη προπονητική προσωπικότητα που είχε το σωματείο από τότε που ιδρύθηκε) και δεν αναζητά δικαιολογίες, είναι στάση ευθύνης απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού που τα θέλει όλα και τα θέλει…χθες!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News