Παναθηναϊκός: Τα άκουσαν και θα τα… ακούνε από Αταμάν!

Σπόντες Αταμάν: "Κακό μπάσκετ, ανόητα λάθη" - Οι δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου

Ο εκνευρισμός πάντα περισσεύει όταν στην Ευρωλίγκα χάνεις ΔΙΚΑ ΣΟΥ ματς κι ας έχουν προηγηθεί δέκα νίκες σερί!

Έτσι είναι αυτή η ομάδα, δεν την αντέχουν όλοι, ο περφεξιονισμός (όσο μπορεί να υπάρξει τέτοιος στα ομαδικά σπορ) είναι το ζητούμενο παντού και πάντα.

Αφήστε που ο κόσμος επειδή γνωρίζει ότι υπάρχει περίσσευμα κλάσης, έχει σηκώσει τις απαιτήσεις του στο ταβάνι! Βλέπετε από το καλοκαίρι δεν έχει να κάνει με σωματείο που ζει με “έσοδα-έξοδα”, ούτε με προοπτική να αναδείξει νεαρούς ή προπονητές τύπου Βόβορα, Κάτας και Πρίφτη.

Από την στιγμή που είναι γνωστό ότι το ταβάνι του Παναθηναϊκού δεν είναι μέχρι ενός σημείου και νεύρα θα υπάρχουν κι αναθέματα-γκρίνια θα ακούγονται, αυτή είναι η κανονικότητα του Εξάστερου.

Εδώ κάποτε ο μέγας Ομπράντοβιτς δημιουργούσε τεχνητές κρίσεις μετά από νίκες με 20 πόντους διαφορά (ποιος ξεχνά το ξέσπασμά του με την Πρόκομ το 2009;) για να έχεις τους πάντες on alert.

Oι δυνατότητες του τωρινού ρόστερ είναι ΠΟΛΛΕΣ, το έμψυχο δυναμικό είναι πολύ ποιοτικό κι όσο αδικεί τον εαυτό του θα τα ακούει!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News