Βαλένθια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (05/01)

Μίλερ-ΜακΙντάιρ: «Όπως το ένιωσα στο ΣΕΦ, έτσι το ένιωσα και τώρα»

Η άμεση αντίδραση και επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη για τον Παναθηναϊκό, που δοκιμάζεται με τη Βαλένθια στη «Fonteta» (21:30) στο δεύτερο πιάτο της διαβολοβδομάδας.

Η άμεση αντίδραση και επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη για τον Παναθηναϊκό, που δοκιμάζεται με τη Βαλένθια στη «Fonteta» (05/01, 21:30) στο δεύτερο πιάτο της διαβολοβδομάδας.

Δεύτερη εκτός έδρας δοκιμασία στη διπλή αγωνιστική της Euroleague, ξανά επί ισπανικού εδάφους για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να ξεπεράσει την ήττα-αυτοκτονία στη Βιτόρια με νίκη στην έδρα της Βαλένθια.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε τη μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσει το νικηφόρο 4/4 με το οποίο ταξίδεψε στην Ιβηρική, αλλά δεν φρόντισε να «κλειδώσει» το ματς στη χώρα των Βάσκων παρότι προηγήθηκε με +17 στο τρίτο και με +9 στο τέταρτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα στο τέλος να χάσει το ματς (75-73) και να μείνει στις 10 νίκες (10-8).

Ο αγώνας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 21:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Βαλένθια – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση (05/01)

Στην ποιότητα της Βαλένθια στάθηκε ο Ματίας Λεσόρ στον Παναθηναϊκό ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής κόντρα στις «νυχτερίδες» για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Έχουμε πολύ διαφορετικό ρυθμό σε σύγκριση με την τελευταία φορά που παίξαμε. Τώρα, είμαστε στην έδρα τους. Είναι αμυντική ομάδα όταν παίζουν στην έδρα τους, διαφορετικό στιλ. Είναι σε καλύτερη φόρμα από αυτή που ήταν πριν. Έχουν μερικές επιστροφές από τραυματισμούς, πήραν και μερικούς νέους, οπότε είναι ένα διαφορετικό ματς.

Θα δούμε αύριο το πόσο δύσκολο είναι να αντιδράσουμε μετά από μια τέτοια ήττα. Δεν μπορώ να σας πω. Θα δούμε αύριο. Δεν μπορούμε να το προβλέψουμε. Ξέρουμε τα συστήματά τους. Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ καλή άμυνα, μία από τις καλύτερες στην Euroleague στο αμυντικό κομμάτι. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επίθεση, να σιγουρευτούμε ότι θα πάρουμε σωστές επιλογές, να περάσει από όλους η μπάλα κι όλα θα πάνε καλά.

Ακόμα δεν μπορώ να αποδώσω πλήρως, δεν θέλω να βρω δικαιολογίες. Προφανώς, αν είδατε το παιχνίδι με την Μπασκόνια θα καταλάβατε ότι δεν είμαι στο 100%, αλλά προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News