Με το δεξί στο 2024 ο Εξάστερος - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ναν: «Είμαι ενθουσιασμένος εδώ, θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί για να κερδίζουμε»

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο 2024 με διπλή αποστολή στην Ισπανία για την Euroleague (03/01, 21.30).

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο 2024 με διπλή αποστολή στην Ισπανία για την Euroleague (03/01, 21.30). Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν έκλεισε ιδανικά το 2023 και θέλει να ανοίξει εξίσου ιδανικά την αυλαία του 2024, στη Βιτόρια κόντρα στην Μπασκόνια (21:30)!

Οι «πράσινοι» είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση καθώς έκλεισαν τον πρώτο γύρο με 4/4, με τρεις θριάμβους εκτός ΟΑΚΑ (με Βιλερμπάν, Μονακό, Μιλάνο) και το εντός έδρας… πάρτι με τον Ερυθρό Αστέρα!

Πλέον το αισθητά βελτιωμένο «τριφύλλι» ανέβηκε στο 10-7 για να αναρριχηθεί στην πρώτη τετράδα και να δείξει ξεκάθαρα δυναμική για Playoffs! Η πρόκληση είναι μεγάλη στη χώρα των Βάσκων, ώστε να πανηγυρίσει για πρώτη φορά από το 2017.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί από τo Novasports Prime.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μπασκόνια στη Βιτόρια, την Τετάρτη (21:30). Το παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της διοργάνωσης ορίστηκαν να διευθύνουν ο Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία), η Άνε Πάντερ (Γερμανία) και o Ουγκ Τεπενιέ (Γαλλία).

Ναν: «Μεγάλα παιχνίδια, όλο και καλύτερη η χημεία μας»

Αισιόδοξος και αποφασισμένος για ένα ακόμη 2/2 σε διαβολοβδομάδα παρουσιάστηκε ο Κέντρικ Ναν κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για την Ισπανία. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ.

«Έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλα παιχνίδια. Όπως όλοι ξέρουν, στην Ευρωλίγκα κάθε παιχνίδι μετρά. Είναι δύο ομάδες που είναι κοντά με μας στη βαθμολογία, γι’ αυτό είναι σημαντικά τα παιχνίδια με την Μπασκόνια και τη Βαλένθια. Ανυπομονούμε γι’ αυτά και θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο μας σερί.

Θα πρέπει να μπούμε δυναμικά και στις δύο πλευρές του παρκέ και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, ξεκινώντας από την άμυνα και βρίσκοντας έτσι ρυθμό και στην επίθεση. Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της, μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο όλο και περισσότερο και η χημεία μας βελτιώνεται. Θα γίνεται όλο και καλύτερη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News