Ναν: «Θέλουμε το 2/2 στα παιχνίδια που έρχονται»

Ο Κέντρικ Ναν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο στόχο του Παναθηναϊκού στα δύο πολύ δύσκολα κι απαιτητικά παιχνίδια που έρχονται στο διάστημα της διαβολοβδομάδας.

Παναθηναϊκός: Γυρίζει τον διακόπτη κόντρα στα προβλήματα!

Ο Παναθηναϊκός πετάει για την Ισπανία, καθώς έχει να δώσει δύο παιχνίδια στη συγκεκριμένη χώρα για την πρώτη από τις δύο διαβολοβδομάδες που θ’ ακολουθήσουν στην Euroleague.

Μάλιστα ο Κέντρικ Ναν σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, αναφέρθηκε σ’ αυτά τα παιχνίδια (Μπασκόνια-Βαλένθια) και αποκάλυψε πως στόχος όλων στην ομάδα είναι να κάνουν το απόλυτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε δύο μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας και όπως ξέρουμε καλά όλοι το κάθε ματς μετράει. Είναι κάποιες ομάδες που βρίσκονται στην ίδια θέση μαζί μας και εμείς αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πάρουμε δύο εκτός έδρας νίκες.

Θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Ειδικά τώρα που παίζουμε εκτός έδρας. Και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ειδικά στην άμυνα. Από εκεί πρέπει να αρχίσουμε, γιατί έτσι θα βρούμε ρυθμό και στην επίθεση.

Είμαστε σε καλή φάση. Κάθε μέρα βρίσκουμε ρυθμό, βρίσκουμε χημεία μεταξύ μας και επικοινωνούμε καλύτερα. Μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι σε κάθε ματς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr