Παναθηναϊκός μπάσκετ: Επαγγελματική νίκη μέσα από την άμυνα

Σούπερ Παναθηναϊκός, νίκησε... γαύρους και είπε Καλή Χρονιά!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία κι επαγγελματική νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, η οποία ήρθε μέσα από την άμυνά του.

Ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του φετινού Παναθηναϊκού ήταν πως θ’ ανταποκρινόταν η ομάδα του αμυντικά, καθώς από επιθετικό ταλέντο όλοι βλέπαμε ότι είχε, όμως κανείς δεν ήξερε την αγωνιστική της συμπεριφορά στο άλλο μισό του γηπέδου.

Οι πράσινοι όσο περνάει ο καιρός δείχνουν πως γίνονται όλο και πιο σκληροί στην άμυνα και πως δίνουν τεράστια βάση σ’ αυτό το κομμάτι, καθώς τα παιχνίδια και γενικά τους τίτλους δεν μπορεί να στους δώσει μονάχα η επίθεση.

Ακόμα και στο χθεσινό παιχνίδι, στο οποίο οι πράσινοι έκαναν επαγγελματική νίκη, κατάφεραν να το πάρουν ξεκινώντας πρώτα απ’ όλα από την άμυνά τους, η οποία περιόρισε το βασικό ατού του Ερυθρού Αστέρα, Μίλος Τεόντοσιτς, κι έπειτα όλους τους υπόλοιπους.

Παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός συνεχώς βελτιώνεται κι αυτή η ομάδα είναι δεδομένο πως ακόμα δεν έχει φτάσει στο ταβάνι της, καθώς έχει πάρα πολλά ακόμη να δώσει!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News