Παναθηναϊκός μπάσκετ: Μήτογλου και Βίσση τραγούδησαν μαζί (vid)
Η Άννα Βίσση μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα βρέθηκε στ’ αποδυτήρια της ομάδας και συνάντησε τους παίκτες της.
Η Άννα Βίσση χθες το βράδυ ήταν στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα και μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε μια έκπληξη για τους παίκτες της ομάδας.
Συγκεκριμένα η γνωστή τραγουδίστρια και φαν του Τριφυλλιού, επισκέφθηκε τ’ αποδυτήρια του Εξάστερου και συνάντησε τους παίκτες της ομάδας.
Μάλιστα με τον Ντίνο Μήτογλου τραγούδησαν μαζί ένα από τα πιο γνωστά της τραγούδια, το οποίο αποτελεί και μεγάλη επιτυχία.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΟ λόγος γίνεται για το τραγούδι «κι αν έχω τόσα να θυμάμαι» με τον forward του Εξάστερου να μη μαγεύει μόνο εντός παρκέ!
Δείτε το βίντεο:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»