Ρεπορτάζ βόμβα: Ο Ντόρσεϊ θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό, δεν ήταν τυχαίο το follow

«Τότε θα ασχοληθεί με Ντόρσεϊ ο Παναθηναϊκός»

Στο φημολογούμενο “φλερτ” μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Τάιλερ Ντόρσεϊ, αναφέρθηκε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μέσω της εκπομπής του SDNA, “Magic EuroLeague”.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε στην εκπομπή Magic EuroLeague:

“Ο Ντόρσεϊ έχω ξαναπεί από το καλοκαίρι ότι θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό. Παρ’ όλα αυτά δεν ξέρω τώρα πλέον τα δεδομένα ποια είναι. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να απορροφήσει τα λεπτά του Ντόρσεϊ; Αν θέλει να παίζει 11 λεπτά μπορεί να μείνει και στην Φενέρμπαχτσε.

Ποιος θα είναι ο ρόλος του; Θα κάθεται να κοιτάει τους υπόλοιπους; Γιατί με τον Ναν, τον Σλούκα, τον Γκραντ, τον Γκριγκόνις που έχει αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, πόσες μπάλες να φτάσουν στα χέρια του Ντόρσεϊ τελικά;

Aπαντάω στο ερώτημα που σίγουρα θα έχουν όλοι: Ήταν τυχαίο το follow του Ντόρσεϊ στο account του Παναθηναϊκού; Φυσικά και όχι. Φυσικά και δεν ήταν. Έχουμε ξαναπεί ότι η συμφωνία Ντόρσεϊ-Παναθηναϊκού το καλοκαίρι, ήταν παραπάνω από ολοκληρωμένη”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News