Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω τίποτα με τα σκυλιά αλλά με τους μ@λ@κες ιδιοκτήτες!» (vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε τη θέση του αναφορικά με τα σκυλιά μέσω «ιστοριών» στο Instagram.

Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω τίποτα με τα σκυλιά αλλά με τους μ@λ@κες ιδιοκτήτες!» (vid)

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα παράπονά του για τα αμολημένα σκυλιά στους δρόμους και στα μαγαζιά του Μιλάνο, ωστόσο, κάποιοι «ακόλουθοί» του φέρεται να παρεξηγήθηκαν.

Μέσω δύο stories στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο DPG ανέφερε πως δεν έχει τίποτα με τα σκυλιά, αλλά ενοχλείται από τους ιδιοκτήτες αυτών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επειδή είσαστε κάποιοι ή πραγματικά βλάκες, ή στημένοι οι περισσότεροι με όλα αυτά που γράφετε με τα σκυλιά, θα πω το εξής. Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι με τρία σκυλιά, τα οποία επειδή εγώ τα σιχαίνομαι, δεν έχω έρθει σε επαφή ποτέ μου, σήμερα που μιλάω στο σπίτι μου, έχω ένα σκυλί, όχι εγώ, ένα από τα παιδιά μου.

Από κει και πέρα, ούτε το βγάζω έξω χωρίς φίμωτρο, ούτε το βγάζω χωρίς λουρί, όσο μικρό ή μεγάλο είναι, ούτε επιτρέπω να το πάρουν έξω, γιατί υπάρχει κόσμος που ενοχλείται και θα έπρεπε να το σέβεστε αυτό το πράγμα.

Σκυλιά για τους τυφλούς, που βοηθάνε. Σκυλιά για τους κυνηγούς, κυνηγόσκυλα. Σκυλιά για τους διασώστες. Άντε και να το δεχτώ ότι υπάρχουν και σκυλιά συντροφιάς. Συντροφιά, στο σπίτι σου να το κρατήσεις. Γιατί να το βγάλεις έξω;

Έχεις κήπο; Βγάλτο στον κήπο να κάνει τα σκ@τά του. Έχεις μπαλκόνι; Βγάλτο στο μπαλκόνι. Βγάλτο στην πιλοτή σου, αν μένεις σε πολυκατοικία. Δεν έχεις τίποτα από τα τρία; Μην πάρεις σκύλο. Δεν είναι όλα τα πράγματα για όλους. Δεν γίνεται να πηγαίνω κάπου να τρώω και να τρώω μέσα σε γαβγίσματα. 

Δεν πρέπει να περπατάω στο δρόμο και να φοβάμαι ποιο σκυλί θα με δαγκώσει, επειδή ο ιδιοκτήτης του δεν έχει βάλει φίμωτρο.

Τίποτα δεν έχω με τα σκυλιά, με εσάς τους μ@λ@κες τους ιδιοκτήτες που δεν ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε με ένα σκυλί που το έχετε πάρει για να το δείξετε σαν μεγέθυνση της π@#$%ς σας, ή σαν αξεσουάρ μέσα στην τσαντούλα σας. Δεν είναι έτσι, ένα ζώο. Μάθετε πώς είναι να έχετε ένα ζώο και μετά να το πάρετε.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News