Ομάδα της EuroLeague για Γκάι!
Ο Κάιλ Γκάι φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό αφού ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα.
Μάλιστα, από δω και πέρα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στην Basket League καθώς την θέση του πήρε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες να αποχωρήσει από τον Σύλλογο αυξάνονται ενώ δημοσιεύματα από την Σερβία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον παίκτη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «maxbetsport», οι Σέρβοι ψάχνουν παίκτη στα γκαρντ μετά και την αποχώρηση του Σαμπάζ Νέιπιερ για την Αρμάνι Μιλάνο.
Φέτος ο Γκάι έχει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό, μετρώντας 4 πόντους κατά μέσο όρο με 31,6% στο τρίποντο.
Μένει να δούμε αν το ρεπορτάζ θα επαληθευτεί!
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»