Έφυγε για Μιλάνο ο Γιαννακόπουλος! (pic)
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ταξιδεύει με προορισμό το Μιλάνο, για να βρεθεί δίπλα στον Παναθηναϊκό ενόψει του αποψινού (21:45) αγώνα με την Αρμάνι.
Οι Πράσινοι ψάχνουν το δεύτερο διαδοχικό τους διπλό στη Euroleague, έπειτα την απίθανη νίκη επί της Μονακό το βράδυ της Τετάρτης (20/12).
Στο Πριγκιπάτο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε δίπλα στην ομάδα για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.
Έτσι, ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής με προορισμό την Ιταλία, για να βρεθεί ξανά δίπλα στην ομάδα του.
Φυσικά, ευχή όλων είναι ο Eξάστερος να πάρει μια ακόμα νίκη υπό το βλέμμα του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν