Για το ονειρικό 2/2 στο Μιλάνο - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μονακό, ετοιμάζονται για το τρίτο διαδοχικό διπλό, αυτή την φορά απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (22/12, 21.45).

Το ραδιοφωνικό σποτ από το τρίποντο του Γκριγκόνις: «Θεέ μου, τι έβαλε!» (vid)

Οι «πράσινοι» μετά τη σπουδαία νίκη επί της Μονακό, ετοιμάζονται για το τρίτο διαδοχικό διπλό, αυτή την φορά απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο (22/12, 21.45). Η διαβολοβδομάδα άρχισε… εορταστικά για τον Παναθηναϊκό με ένα σπουδαίας σημασίας «διπλό»! Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν το κυνηγούσε καιρό, το έχασε στις λεπτομέρειες στο Βελιγράδι και το πανηγύρισε στο Πριγκιπάτο.

Τώρα μετά το πρώτο σερί δύο τουλάχιστον νικών εκτός ΟΑΚΑ μετά το 2019, σειρά έχει η αποστολή στο «Forum» του Μιλάνου, για να τριτώσει το καλό και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το 8-7 που έχει βάλει τους «πράσινους» στην πρώτη εξάδα.

Οι Μιλανέζοι του Έτορε Μεσίνα έχουν επίσης θετικό σερί στις δύο τελευταίες στροφές, καθώς μετά τον θρίαμβο στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα (86-90), είχαν άνετο βράδυ στο «σπίτι» τους με τη Βιλερμπάν (84-61).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21.45 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Αταμάν: «Πολύ σημαντική νίκη»

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε τη μεγάλη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μονακό για την ψυχολογία της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη γιατί έχουμε χάσει 3 ματς με τον ίδιο τρόπο και με σουτ στο τέλος. Δεν τα παρατήσαμε όμως. Ήταν σημαντικό γιατί ο Ναν δεν ήταν καλός στο τέλος, αλλά στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και μας βοήθησε. Ίσως είναι τυχερή για εμάς η Γαλλία».

Ασταμάτητος ο πρόεδρος έκραξε Ευρωλίγκα, πάει Μιλάνο

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φρόντισε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του στην Ευρωλίγκα για το φάουλ που δεν είδαν οι διαιτητές στο σουτ του Γκριγκόνις. Διαβάστε την ανάρτησή του.

«Αγαπητή Ευρωλίγκα, γνωρίζει ότι εάν ο Γκριγκόνις δεν είχε ευστοχήσει, θα ήταν η 5η κλοπή στην εφετινή σεζόν εναντίον μας. Γιατί ήταν φάουλ στο τρίποντο, το οποίο κανείς από τους τρεις διαιτητές δεν είδε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr