Μιλάνο - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 22/12

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Το ξέσπασμα κι ο επόμενος στόχος του Βιλντόζα

Ο Παναθηναϊκός έχει πατήσει γκάζι και πηγαίνει στο Μιλάνο για νέο «διπλό», απέναντι στην Αρμάνι (22/12, 21:45)!

Ο Παναθηναϊκός έχει πατήσει γκάζι και πηγαίνει στο Μιλάνο για νέο «διπλό», απέναντι στην Αρμάνι (22/12, 21:45)! Η διαβολοβδομάδα άρχισε… εορταστικά για τον Παναθηναϊκό με ένα σπουδαίας σημασίας «διπλό»! Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν το κυνηγούσε καιρό, το έχασε στις λεπτομέρειες στο Βελιγράδι και το πανηγύρισε στο Πριγκιπάτο, με τον Μάριους Γκριγκόνις να ευστοχεί στο buzzer beaterτρίποντο που χάρισε τη νίκη και την έστειλε στα ουράνια!

Ο Εξάστερος μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες που τον «πλήγωσαν» και τον έριξαν σε αρνητικό ρεκόρ αντέδρασε καίρια, με τη νίκη στη Λυών επί της Βιλερμπάν (81-89) να είναι η αρχή και το «διπλό» στο Μόντε Κάρλο (90-91) η εμφατική συνέχεια και μάλιστα με… κινηματογραφικό τρόπο που ανεβάζει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Μιλάνο-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 21:45 και τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime

Μιλάνο-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

H νίκη επί της Μονακό, δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση στο «τριφύλλι» όπως τόνισε  ο Ντίνος Μήτογλου, με τον Έλληνα φόργουορντ να τονίζει πως άπαντες πίστευαν ως το τέλος πως θα πάρουν το ματς! Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε.

«Είναι μια τεράστια νίκη, τεράστια όμως. Κανείς δεν πίστευε ότι θα κερδίσουμε, μετά από τόσες ήττες στο τέλος και στην παράταση, πήραμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Μπράβο στον Γκρι που έβαλε ένα τόσο μεγάλο σουτ, μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και για το επόμενο ματς».

Για τη φάση της νίκης: «Είδε δύο παίκτες μπροστά μου, με το που γύρισα ο Γκριγκόνις ήταν μόνος του, πήρε ένα μεγάλο σουτ και το έβαλε».

Δεν σταμάτησαν να παλεύουν το ματς, παρότι βρέθηκαν με μεγάλη διαφορά πίσω στο σκορ: «Τα παιχνίδια που είχαμε χάσει στο τέλος, δεν πιστεύαμε ότι θα τα χάσουμε. Παλεύουμε για κάθε κατοχή, για να πάρουμε κάθε νίκη. Με το που επιστρέψαμε είπαμε ότι πάμε να το πάρουμε. Δεν πιστέψαμε λεπτό ότι θα χάσουμε».

Για την παρουσία του Δ. Γιαννακόπουλου στις κερκίδες: «Του δώσαμε τη νίκη της χρονιάς, μακάρι βέβαια να έρθουν και άλλες τέτοιες. Χαιρόμαστε που την είδε από κοντά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News