Φίλοι του Παναθηναϊκού φωνάζουν «DPG» σε συναυλία του Toquel στο ΟΑΚΑ (vid)

Φίλοι του Παναθηναϊκού φωνάζουν «DPG» σε συναυλία του Toquel στο ΟΑΚΑ (vid)

Το νέο τραγούδι του Toquel με τίτλο «Zurbaran» (σ.σ μαγαζί στο Κολωνάκι) έκανε «γκελ» στο κοινό για την αναφορά του ράπερ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Σε μια όμορφη νύχτα στο Christmas Castle του ΟΑΚΑ (Πάρκινγκ 5) ο Toquel ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους με τα ανεβαστικά τραγούδια του, σε μια εκδήλωση που παρουσίασαν ο Θέμης Γεωργάντας και η Έλενα Κώνστα.

Ο Κλαούντιο Ντέσπο (κανονικό όνομα) έκανε συναυλία και παρουσίασε στο κοινό του ορισμένα από τα καινούργια κομμάτια του δίσκου «1111».

Όταν τραγούδησε το κομμάτι «Zurbaran», ο πετυχημένος Toquel άφησε στον κόσμο να φωνάξει το όνομα του «DPG» δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα με «πράσινη» απόχρωση!

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έχει «προσελκύσει» την πένα κι άλλων ράπερ, όπως του Mente Fuerte (στο τραγούδι Mula) και του Light (στο MVP Freestyle).

Ο Toquel περνάει μια ιδιαίτερα πετυχημένη περίοδο στην καριέρα του, καθώς εγκατέστησε το δικό του στούντιο στον «Πύργο των Αθηνών», ενώ βρίσκεται και στην κορυφή των Spotify Charts τις τελευταίες μέρες με το τραγούδι «Αλλού» σε συνεργασία με την Λίλα Τριάντη.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News