Παναθηναϊκός μπάσκετ: «Μήνυμα» Αταμάν μέσω Αντετοκούνμπο

Παναθηναϊκός μπάσκετ: «Μήνυμα» Αταμάν μέσω Αντετοκούνμπο

Στο παιχνίδι στη Λυών κόντρα στη Βιλερμπάν το μήνυμα ελήφθη από τον Εργκίν Αταμάν μέσω του Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Βιλερμπάν για τη 14η αγωνιστική της Euroleague και σε μεγάλο βαθμό τη χρωστάει και στον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος έδωσε σπουδαίες λύσεις στο Τριφύλλι.

Συγκεκριμένα από τη στιγμή που ο Ματίας Λεσόρ έκανε το 4ο φάουλ του και αποχώρησε για τον πάγκο, οι πράσινοι αποδιοργανώθηκαν και η Βιλερμπάν πήρε το μομέντουμ του αγώνα με αποτέλεσμα να πιέσει τον Εξάστερο, καθώς μύρισε αίμα.

Παρ’ όλα αυτά ο Εργκίν Αταμάν έριξε στη μάχη τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος μπορεί να πέτυχε μόλις δύο πόντους και να έχασε και τις 5 βολές που εκτέλεσε, όμως ήταν ο «game changer» του Παναθηναϊκού όσο περιέργο κι αν ακούγεται αυτό.

Η ενέργεια, η αθλητικότητα, η μαχητικότητα και το πάθος του ήταν όλα εκείνα τα στοιχεία που έλειπαν από τον Παναθηναϊκό, όταν ο Λεσόρ έκανε το 4ο φάουλ του και πήγε στον πάγκο.

Ο Κώστας τα είχε όλα στον μέγιστο βαθμό και με κομβικές άμυνες και επιθετικά/αμυντικά ριμπάουντ, έδωσε όσα περισσότερα μπορούσε στην ομάδα του, προκειμένου να μη δώσει τη δυνατότητα στη Βιλερμπάν να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι απ’ αυτό το ματς.

Είναι γεγονός πάντως πως ο Έλληνας σέντερ κάθε φορά που παίρνει την ευκαιρία του, κυρίως στην Basket League, δείχνει εξαιρετικά στοιχεία και σιγά-σιγά ο Αταμάν αναμένεται να τον υπολογίζει όλο και περισσότερο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News