Αντετοκούνμπο: «Μου ταιριάζει το στυλ του Αταμάν» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Μου ταιριάζει το στυλ του Αταμάν» (vid)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Καρδίτσας (77-53) στο ΟΑΚΑ και έκανε το 9/9 στη φετινή Stoiximan Basket League.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος σκόραρε 20 πόντους και έκανε ρεκόρ καριέρας.

Ο διεθνής σέντερ ήταν ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού», έχοντας 7/8 δίποντα, 6/8 βολές, οκτώ ριμπάουντ και τρεις τάπες σε 20΄.

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ τόσο για την προσωπική απόδοσή του όσο και για τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας του στην Ελλάδα και την Ευρωλίγκα:

«Είναι δύσκολο να είσαι έτοιμος όταν δεν αγωνίζεσαι στην Ευρώπη, όμως αυτή είναι η δουλειά μας.

Να μπορούμε να ξεκουράζουμε τα παιδιά που παίζουν παραπάνω στην Ευρωλίγκα και να είμαστε έτοιμοι σε κάθε επόμενη αναμέτρηση.

Ο προπονητής μάς λέει να δείχνουμε πάντα το καλύτερο εαυτό μας και να βελτιωνόμαστε από μέρα σε μέρα».

Σχετικά με τη συνεργασία με τον Τούρκο προπονητή και τις απαιτήσεις του, ο «Αντέτο» πρόσθεσε:

«Tο στυλ του Έργκιν Αταμάν με το pick-and-roll μού ταιριάζει, όμως έχω και συμπαίκτες που με κάνουν να φαίνομαι καλός!

Ο κόουτς μάς λέει συνεχώς να βρίσκουμε τα ελεύθερα σουτ, να παίζουμε γρήγορα στην επίθεση και να είμαστε solid στην άμυνα, στην οποία δίνει έμφαση για να αποκτούμε ρυθμό και στην επίθεση.

Μας δίνει ελευθερίες στο παιχνίδι, όμως μας αναφέρει ότι αν δεν έχουμε ρυθμό, θα πρέπει να παίζουμε καλά και στο σετ παιχνίδι».

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν είχε απάντηση στο δίλημμα «τάπα ή κάρφωμα;», απαντώντας ότι «θέλω πρώτα να κόβω και μετά να καρφώνω»,

Aκόμα, παραδέχθηκε πως «είμαστε στεναχωρημένοι για την ήττα στο Βελιγράδι, γιατί έχουμε τρεις ήττες στην παράταση και πρέπει να βρούμε λύσεις σε κάποια σημεία των αγώνων».

Για τη δική του εμφάνιση αρκέστηκε να σχολιάσει πως «θέλουμε να είμαστε έτοιμοι να ξεκουράζουμε τους παίκτες που έχουν μεγάλο φορτίο στην Ευρωλίγκα» και κατέληξε ότι «θέλω να δω αν έχει ξυπνήσει ο Γιάννης, αν είδε το ματς και τι νομίζει».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News