ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στους Μπακς - Απίθανο φάουλ στον Γιάννη, μαινόμενος «ταύρος» ο Θανάσης! (vid)

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στους Μπακς - Απίθανο φάουλ στον Γιάννη, μαινόμενος «ταύρος» ο Θανάσης! (vid)

Στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς σημειώθηκαν στην 4η περίοδο σκηνικά, τα οποία ήταν πέρα από τα μπασκετικά όρια με την κατάσταση να ξεφεύγει για λίγο.

Στο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς, στο οποίο ο Γιάννης σημείωσε 64 μπόντους κι οδήγησε την ομάδα του στη νίκη (140-126), σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα ο Άρον Ναισμίθ έκανε ένα σκληρό κι αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει το γήπεδο και τους συμπαίκτες του σταρ των Μπακς, ο οποίος έμεινε ο πιο ψύχραιμος απ’ όλους.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αδερφός του, Θανάσης, μόλις είδε τη φάση, έσπευσε να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να ζητήσει τα… ρέστα από τον Νεσμίθ, όμως οι ψυχραιμότεροι από τον πάγκο των «Ελαφιών» τον συγκράτησαν, προκειμένου να μην ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.

Δείτε το βίντεο:



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News