«Δεν αποκλείω ο Θανάσης να επιστρέψει στην Ελλάδα»

Αντετοκούνμπο: "Χαρούμενος για τη νίκη, αλλά στεναχωρημένος..."

Ο δημοσιογράφος, Τόλης Κοτζιάς, αποκάλυψε μέσω της εκπομπής «Πάρε Βάλε», ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ το 2021 σήκωσε κι ένα πρωτάθλημα μ’ εκείνους.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως ο Έλληνας forward δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής στην κορυφαία Λίγκα του κόσμου και πλέον αρχίζει να εξετάζει κι εκείνος διαφορετικά το μέλλον του, διότι μεγαλώνει κιόλας.

Σύμφωνα με τον Τόλη Κοτζιά, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δεν αποκλείεται να γυρίσει στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι και να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Άλλωστε να θυμίσουμε πως από το 2017 έως το 2019 αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό με τον οποίο είχε πανηγυρίσει και αρκετούς τίτλους.

Όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Θα δούμε τώρα που θα πάω στο Μιλγουόκι, θα έχω φρέσκα νέα για τον Θανάση. Λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι. Έχω την αίσθηση ότι αυτό το καλοκαίρι είναι πιθανό να επιστρέψει προς Ελλάδα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News