Παναθηναϊκός: Κεφάλαιο... Θανάσης Αντετοκούνμπο στον Εξάστερο

Η φάση της βραδιάς από τον Θανάση! (vid)

Φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Θανάση Αντετοκούνμπο πίσω στην Ελλάδα.

Στις ΗΠΑ δεν παίζει ποτέ, ο αδελφός του είναι ήδη στο τριφύλλι, ο παίκτης διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με το κλαμπ με το οποίο κέρδισε τίτλους κι έπαιξε Ευρωλίγκα, είναι Έλληνας, θετικό στοιχείο στα αποδυτήρια, το συμβόλαιό του δεν είναι κοστοβόρο, οπότε…γιατί όχι;

Σε αμυντικές αποστολές, η αφεντιά του, ο Κώστας, ο Παπαπέτρου, ο Μήτογλου κι ο Γκραντ μπορούν να απλώσουν τείχος προς την ρακέτα σου, μικραίνοντας πολύ το γήπεδο για τον αντίπαλο! Το αγωνιστικό προφίλ του είναι λίγο-πολύ γνωστό.

Ένας αθλητικός παίκτης, μακρύς, που βγάζει τρομερή ενέργεια στο γήπεδο. Ένα παιδί που δουλεύει πολύ, ξέρει τις αδυναμίες του και προσπαθεί να τις βελτιώσει.

Στον Παναθηναϊκό -κατά την πρώτη του θητεία- μπορεί να είχε μικρό ρόλο, όμως κάθε μέρα έδινε τον καλύτερο του εαυτό στην προπόνηση και μόνο καλά λόγια είχαν να πουν οι άνθρωποι του συλλόγου για το mentality, το work ethic του, αλλά και το πόσο δυνατός είναι πνευματικά, αφού δεν το βάζει κάτω ποτέ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News