Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 14/12

Παναθηναϊκός: Πισωγύρισμα ή μήπως όχι στον Εξάστερο;

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη-αντίδραση απέναντι στη Βιλερμπάν στη Γαλλία (14/12, 22:00)!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει νίκη-αντίδραση απέναντι στη Βιλερμπάν στη Γαλλία (14/12, 22:00)! Ο «εξάστερος» έπειτα από καιρό θα παραταχθεί με μια πολύ σημαντική επιστροφή, καθώς ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επανάκαμψε μετά τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για να δώσει επιπλέον λύσεις και βάθος στις θέσεις των φόργουορντ, εκεί όπου συνεχίζει να απουσιάζει ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αντίθετα αμφίβολη είναι η παρουσία του Μάριους Γκριγκόνις που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ωστόσο ταξίδεψε με την ομάδα για να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αγωνιστεί.

Η Βιλερμπάν του Νάντο Ντε Κολό και του πρώην «πράσινου» Πάρις Λι είναι ουραγός της κατάταξης με 2-11 και καμία εντός έδρας νίκη (0-6) αλλά ο Αταμάν επισήμανε πως «είναι επικίνδυνη ομάδα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στο πως τελειώνουμε τα παιχνίδια. Σε πολλά παιχνίδια χάσαμε στα τελευταία λεπτά».

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 22:00 και τηλεοπτική μετάδοση από τo Novasports Prime.

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 14/12

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Γαλλία ενόψει του παιχνιδιού με την Βιλερμπάν, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός Aktor είναι κατάλληλα προετοιμασμένος για το παιχνίδι, το οποίο θα είναι πολύ δύσκολο. Διαβάστε αναλυτικά.

Την διαχείριση του παιχνιδιού κόντρα στην Βιλερμπάν: «Κερδίσαμε το προηγούμενο παιχνίδι, έχουμε ένα αρνητικό σερί στη Ευρωλίγκα, ωστόσο πηγαίνουμε πολύ καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Φυσικά θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν είμαστε χαρούμενοι με τα τελευταία αποτελέσματα στην διοργάνωση, αλλά θεωρώ πως χρειαζόμαστε μια καλή νίκη».

Για την θέση της Βιλερμπάν στην βαθμολογία και το καινούργιο της γήπεδο: «Έχουν καλή ομάδα, πιστεύω πως είχαν μερικά καλά αποτελέσματα τελευταία και με τον νέο κόουτς παίζουν διαφορετικά ,πιστεύω πως έχουν επικίνδυνους παίκτες. Ανεξάρτητα απ’ αυτό εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας, να πιστέψουμε στις δυνάμεις και να ξεκινήσουμε να χτίζουμε από αυτό το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News