Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 10/12

Παναθηναϊκός-Ρεάλ: Το αυτοσαρκαστικο «f@@k you» του Πουαριέ στο Λεσόρ για το τρομερό κάρφωμα! (vid)

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό, κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Basket League (10/12, 20.15).

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για τον Παναθηναϊκό, κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Basket League (10/12, 20.15). Ο «εξάστερος» έρχεται από δύο κολλητές ήττες στην Euroleague, στην διαβολοβδομάδα που προηγήθηκε και θέλει να ανακάμψει απέναντι στους Θεσσαλονικείς.  Στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετράει το απόλυτο των νικών, όντας στο… χαλαρό μόνος πρώτος.

Στο τελευταίο χρονικά ματς, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έδειξε τα… δόντια της στο πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστική. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι πλήρωσαν την κάκιστη τρίτη περίοδο, όταν η Ρεάλ έκανε ένα επιμέρους σκορ 10-26 και ουσιαστικά πήρε ένα διψήφιο προβάδισμα που δεν έχασε ποτέ.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 20:15 και τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 10/12

Ο Μάριο Χεζόνια δεν έχει κρύψει ποτέ την μεγάλη αγάπη που τρέφει για τον Παναθηναϊκό με τον Κροάτη στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το Τριφύλλι. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Έκανε μεγάλες αλλαγές που θα αποδώσουν αργά ή γρήγορα. Πρέπει να έχουν υπομονή με την ομάδα οι φίλαθλοι είναι καινούργια αλλά βλέπω ότι γίνεται όλο και καλύτερη.

Ακόμη και πριν το ματς ο κόσμος με υποδέχθηκε πολύ καλά. Κάθε φορά που επιστρέφω εδώ, θέλω να τους ανταποδίδω την αγάπη που μου δείχνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα ξανά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Πρέπει να είναι υπομονετικoί, υπέροχα πράγματα θα έρθουν. Ελπίζω να είμαι τυχερός στο μέλλον να ζήσω ξανά όσα βίωσα το δίμηνο που έμεινα εδώ, θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News