Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ζεστή αγκαλιά και «πηγαδάκι» είχαν οι Χεζόνια-Immune (vid)

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Ζεστή αγκαλιά και «πηγαδάκι» είχαν οι Χεζόνια-Immune (vid)

Ο Μάριο Χεζόνια επέστρεψε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ και συνάντησε ανθρώπους με τους οποίους διατηρεί στενές σχέσεις, ενώ παράλληλα γνώρισε και την αποθέωση του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 14η αγωνιστική της Euroleague σ’ ένα ματς που είχε ως κεντρικό πρόσωπο τον Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης forward επέστρεψε ως αντίπαλος σ’ ένα μέρος που έχει υπέροχες αναμνήσεις και κόντρα σε μια ομάδα που από πάντα ήταν στην καρδιά του, τον Παναθηναϊκό δηλαδή.

Από εκεί και πέρα ο Χεζόνια συνάντησε στο ΟΑΚΑ και αρκετούς ανθρώπους με τους οποίους διατηρεί στενές σχέσεις.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο ράπερ Immune με τον οποίο είχαν θερμή αγκαλιά και ένα ολιγόλεπτο «πηγαδάκι».

Αξίζει ν’ αναφέρουμε πως ο γνωστός ράπερ έδειξε στον Κροάτη άσσο το κατάμεστο γήπεδο και το πέταλο των οργανωμένων, με τον Χεζόνια να τον καλεί να τα πούνε μετά το ματς.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Immune είχε φιλοξενήσει τον «Super Mario» στο video clip του τραγουδιού «Anthem», μιας και οι δυο τους διατηρούν πολύ καλή σχέση, η οποία πλέον έχει γίνει φιλική.

Δείτε το βίντεο:

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News