Χεζόνια: «Θα ζήσει σπουδαία πράγματα ο Παναθηναϊκός - Ελπίζω να είμαι μέρος τους»

Χαμός στο ΟΑΚΑ: Ο Χεζόνια... έδειξε Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν!

Ο Μάριο Χεζόνια δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και με δηλώσεις του στο τέλος της αναμέτρησης το απέδειξε για μία ακόμη φορά.

Ο Μάριο Χεζόνια επέστρεψε στο ΟΑΚΑ για μία ακόμα φορά ως αντίπαλος και με μια εξαιρετική εμφάνιση βοήθησε τη Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει ακόμη μία νίκη στη φετινή Euroleague.

Παρ’ όλα αυτά ο Κροάτης forward δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και σε δηλώσεις του λίγο μετά το ματς, απέδειξε ξανά το ίδιο πράγμα.

Ουσιαστικά ο Χεζόνια ανέφερε πως χρειάζεται απ’ όλους λίγο υπομονή και θα έρθουν μεγάλες στιγμές στο σύλλογο, στις οποίες θα ήθελε να είναι κι εκείνος μέρος τους!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «sdna.gr»:

«Έκανε μεγάλες αλλαγές που θα αποδώσουν αργά ή γρήγορα. Πρέπει να έχουν υπομονή με την ομάδα οι φίλαθλοι είναι καινούργια αλλά βλέπω ότι γίνεται όλο και καλύτερη.

Ακόμη και πριν το ματς ο κόσμος με υποδέχθηκε πολύ καλά. Κάθε φορά που επιστρέφω εδώ, θέλω να τους ανταποδίδω την αγάπη που μου δείχνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα ξανά τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Πρέπει να είναι υπομονετικoί, υπέροχα πράγματα θα έρθουν. Ελπίζω να είμαι τυχερός στο μέλλον να ζήσω ξανά όσα βίωσα το δίμηνο που έμεινα εδώ, θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News