Καμπάτσο: «Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης - Σπουδαίος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Καμπάτσο: «Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης - Σπουδαίος αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Ο Φακούντο Καμπάτσο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στον «sport-fm.gr» μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο σημείο-κλειδί που έφερε τη νίκη και στην ποιότητα του αντιπάλου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε κι από την έδρα του Παναθηναϊκού χθες βράδυ και μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Φακούντο Καμπάτσο με δηλώσείς του στον «sport-fm.gr» αναφέρθηκε στο σημείο-κλειδί που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Από την άλλη πλευρά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Παναθηναϊκό και να παραδεχθεί τη σπουδαιότητα και την ποιότητά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, είδαμε μια διαφορετική Ρεάλ στο δεύτερο. Ποιες ήταν οι λεπτομέρειες που σας οδήγησαν στη νίκη;

«Κάναμε καλή δουλειά κόντρα στον αντίπαλό μας. Παίξαμε πολύ έξυπνη άμυνα. Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους, και νομίζω πως το ελέγξαμε αυτό. Όταν παίζεις καλή άμυνα, η επίθεση ρολάρει από μόνη της, επομένως νομίζω ότι αυτό ήταν το κλειδί της νίκης».

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε μπροστά με ένα επιμέρους σκορ 14-0 και το ΟΑΚΑ «πήρε φωτιά». Πώς καταφέρατε να μείνετε ήρεμοι και να ελέγξετε την κατάσταση;

«Ήμασταν ήρεμοι, γιατί ξέραμε ότι μπορεί να συμβεί να έχουμε ένα κακό διάστημα, που ο αντίπαλος να παίζει πολύ καλά. Σε εκείνο το σημείο δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR, σκόραραν συνεχώς και πέρασαν μπροστά. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε ήταν να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να συνεχίσουμε να παίζουμε, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε άμυνες και εν τέλει αγωνιστήκαμε έξυπνα και τα καταφέραμε».

Στην τρίτη περίοδο ήσασταν πραγματικά ασταμάτητοι. Σας είπε κάτι σημαντικό ο Τσους Ματέο στην ανάπαυλα;

«Από χθες μέχρι σήμερα το πρωί, δουλεύαμε συνεχώς την άμυνά μας. Επομένως, το μόνο που μας είπε, ήταν να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να τα δώσουμε όλα στην άμυνα, να γυρίσουμε σωστά την μπάλα στην επίθεση και όλα θα πάνε καλά».

Ποια η γνώμη σου για τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR. Θεωρείς ότι μπορεί να φτάσει ψηλά;

«Έχει μια εξαιρετική ομάδα, είναι πραγματικά ένα πολύ καλό σύνολο. Μπορεί να σκοράρει με πάρα πολλούς τρόπους. Είναι επικίνδυνος σε πολλές θέσεις, έχει τρομερό πόιντ γκαρντ (σ.σ. Ναν) και τρομερό σέντερ (σ.σ. Λεσόρ). Τώρα τελευταία παίζει πολύ καλύτερα σε σχέση με το ξεκίνημα, επομένως έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι πολύ νωρίς όμως για να πω πού μπορεί να φτάσει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News