Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η κίνηση-ματ της Ρεάλ που έσβησε κάθε ελπίδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό περιορίζοντας κάθε... ατού των πράσινων που θα μπορούσε να την πληγώσει.

«Παλάβωσε» ο Κέντρικ Ναν, 20 πόντους στο ημίχρονο κόντρα στη Ρεάλ! (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η αλήθεια πως είναι μια εξαιρετική ομάδα φέτος κι όπως φαίνεται δε σταματάει πουθενά όσον αφορά την Euroleague.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης περνάει εμφατικά όποιο εμπόδιο συναντήσει κι ουσιαστικά ξεδιπλώνει τη σπουδαία κλάση της και φέτος στη διοργάνωση, δείχνοντας πως είναι το μεγάλο φαβορί προκειμένου να κάνει το back to back.

Στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό η αλήθεια είναι ότι με τον Κέντρικ Ναν σε δαιμονισμένο ρυθμό, όλοι πιστέψαμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να «λύγισει».

Η άγνοια κινδύνου του Αμερικανού απέναντι σε παίκτες όπως ο Έντι Ταβάρες αλλά και ταυτόχρονα η τεράστια ποιότητά του, έδωσαν στους πράσινους 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο.

Μια συνθήκη όμως που από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά έπαψε να υφίσταται από τους Μαδριλένους, οι οποίοι διαπίστωσαν και στην πορεία έλυσαν το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που θα μπορούσε να τους βλάψει σοβαρά.

Ο Ματέο ήξερε πως μ’ έναν τέτοιο Ναν και το ΟΑΚΑ ως έξτρα παίκτη, πολύ εύκολα θα μπορούσε να γίνει η ζημιά σε περίπτωση που ο Αμερικανός σκόραρε… όλο το βράδυ!

Ο Φαμπιάν Κοζέρ ήταν ο άνθρωπος-κλειδί όμως, ο οποίος έγινε η… σκιά του Ναν, τον περιόρισε σε άκρως αποτελεσματικό βαθμό κι ουσιαστικά η «Βασίλισσα» λίγο μετά κατάφερε να χαθεί από το ματς και να δείξει τη σπουδαία της ποιότητα σε όλα τα επίπεδα.

Exit mobile version