Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics)

Γιαννακόπουλος για το «ντου» στο ΟΑΚΑ: «Εσείς δεν είστε Παναθηναϊκοί - Οι μάσκες πέφτουν!» (pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβαζε βίντεο από το ΟΑΚΑ και τις εργασίες που γίνονται στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε ενώ στη λεζάντα έγραψε: Όταν βάλετε και προβατίνα, θα έρθω και εγω.

Δείτε φωτογραφίες:

Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics) Νέες αλλαγές στο ΟΑΚΑ - Η... παρουσίαση του Γιαννακόπουλου (pics)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News