Γκαζί: «Απέναντι στον Παναθηναϊκό υπήρξε μεγάλη συσπείρωση»

Γκαζί: «Απέναντι στον Παναθηναϊκό υπήρξε μεγάλη συσπείρωση»

Ο Ερτέν Γκαζί αποκάλυψε το πιο σημαντικό στοιχείο που είχε η Αναντολού Εφές προκειμένου να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 71-68.

Η Αναντολού Εφές κατάφερε παρά τις πάρα πολλές απουσίες που είχε, να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό την περασμένη Τρίτη με τελικό σκορ 71-68.

Ο Ερτέν Γκαζί μάλιστα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη συγκεκριμένη νίκη, αποκαλύπτοντας ότι στην ομάδα υπήρξε μεγάλη συσπείρωση κι αυτό ήταν και το μυστικό της επιτυχίας στο τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σε αυτή την περίοδο που το ηθικό μας ήταν χαμηλά λόγω των τραυματισμών που είχαμε στην ομάδα, συσπειρωθήκαμε ως ομάδα και πήραμε μια νίκη αντάξια της Αναντολού Εφές επί του Παναθηναϊκού.

Θέλουμε να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο και να παλέψουμε στο Βερολίνο εκτός έδρας, να πάρουμε δύο νίκες στην εβδομάδα του διπλού αγώνα και να ολοκληρώσουμε αυτή την γεμάτη εβδομάδα με τον καλύτερο τρόπο. Νομίζω ότι το ηθικό της Άλμπα Βερολίνου θα είναι υψηλό με την τελευταία της νίκη, μας περιμένει ένα δύσκολο ματς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News