Ο Μαντζούκας έπρεπε να παίξει περισσότερο με την Εφές!
Ο Εργκίν Αταμάν έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αρκετά κλειστό ροτέισον δίχως να δίνει περισσότερες ευκαιρίες σε παιδιά που το αξίζουν όπως ο Λευτέρης Μαντζούκας.
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την 6η ήττα του στην Euroleague από την Αναντολού Εφές και δεν κατάφερε ούτε φέτος να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει μέσα στη συγκεκριμένη έδρα.
Παρ’ όλα αυτά για ένα ακόμα παιχνίδι ο Εργκίν Αταμάν επέλεξε να πάει με αρκετά κλειστό ροτέισον, το οποίο δεν είναι απαραίτητα θετικό διότι και αδικούνται ορισμένα παιδιά από το ρόστερ, αλλά και όσοι παίζουν σερί είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα παραδώσουν πνεύμα.
Ένας από τους παίκτες που όφειλαν να παίζουν περισσότερο είναι και ο Λευτέρης Μαντζούκας, ο οποίος στη χθεσινή αναμέτρηση αγωνίστηκε για 1,5 λεπτό, δεν έκανε κάτι αρνητικό και από τη στιγμή που βγήκε από το παρκέ δεν ξαναμπήκε.
Μάλιστα ο Μαντζούκας καλείται να παίρνει περισσότερες ευκαιρίες και κυρίως σαν μπαλαντέρ στο «3» και στο «4», προκειμένου να δίνει ανάσες στον Μάριους Γκριγκόνις και κυρίως στον Ντίνο Μήτογλου, διότι οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ λείπουν και οι επιλογές σ’ αυτές τις θέσεις είναι… ελάχιστες!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ