Εφές - Παναθηναϊκός: Τι να αποφύγει εκ νέου ο Εξάστερος…

Αταμάν: «Οι παίκτες έκαναν αυτά που τους είπα»

Στις 23 Δεκεμβρίου 2022 ο Παναθηναϊκός έχασε 88-69 από την Εφές του Εργκίν Αταμάν που απόψε γυρνά σπίτι του. Το κλαμπ παραδόθηκε πριν από το τζάμπολ!

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε κακό μπάσκετ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε απουσίες και η ποιοτικότερη Εφές δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην εύκολη νίκη για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Ήταν η 4η σερί ήττα των πρασίνων στα μεταξύ τους ματς στην Κωνσταντινούπολη.

Για την γηπεδούχο εκείνη την βραδιά ο Γουίλ Κλάιμπερν ήταν ασταμάτητος (23π., 10ριμπ.), ο Βασίλιε Μίτσιτς έπαιζε για όλους (19π., 8ασ., 5ριμπ.) ενώ ο Μπράιαντ Ντάνστον διάλυσε τους Αθηναίους με συνεχόμενα pick n roll (13π., 8ριμπ., 3ασ., 3κλ.) τελειώνοντας το ματς με 28 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.



Από εκεί και η τουρκική ομάδα είχε 14 εύστοχα τρίποντα, ενώ η διαφορά στις βολές μεταξύ των δύο ομάδων (18/22 η Εφές και μόλις 5/6 ο Παναθηναϊκός) ήταν χαρακτηριστική.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News