Εφές - Παναθηναϊκός: Με αντιπαράδειγμα το περσινό στην Τουρκία…

Πέρσι σε δύο ματς του τριφυλλιού στην Κωνσταντινούπολη με Φενέρ και Εφές, το κοντέρ έγραψε ισάριθμες ήττες με τον μέσο όρο της διαφοράς στους -24.5 πόντους!

Αταμάν: «Έτσι ήρθε η νίκη» - Οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου

Τα τελευταία έτη δεν του πάνε του Παναθηναϊκού οι επισκέψεις στην γειτονική χώρα. Βέβαια την τελευταία τριετία η ομάδα ήταν παρατημένη με αποτέλεσμα να υποστεί ιστορικές νίλες, αλλά από το καλοκαίρι οι άνθρωποί της έχουν πάρει ζεστά την επιστροφή του κλαμπ στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Πέρσι στον αγώνα με την Εφές ο σύλλογος κατέβηκε απλά για να βγει η υποχρέωση με αποτέλεσμα να δεχθεί 21 πόντους από 10/15 πετυχημένα pick n roll των γηπεδούχων, χώρια τα 14 εύστοχα τρίποντα των τελευταίων.



Κακές περιστροφές σε συνδυασμό με την έλλειψη συνεννόησης (αλλά και διάθεσης) στην άμυνα έδωσαν πολλά ελεύθερα σουτ στους γηπεδούχους.

Σημειώθηκαν και 13 λάθη εκ των οποίων τα 8 εντελώς ανόητα (όπως για παράδειγμα λάθος σε εύκολη πάσα, βήματα χωρίς λόγο κ.ο.κ.) και πιο συγκεκριμένα στις στιγμές που προσπαθούσες να κατεβάσεις την διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο. Ένα ακόμα δωράκι για την Εφές που το έλαβε ευχαρίστως.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News