Η αποκάλυψη Καμπάτσο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός: Η... ημερομηνία για Καμπάτσο!

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το ενδιαφέρον των πράσινων για εκείνον το περασμένο καλοκαίρι.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο σε συνέντευξή του στο «sportal.gr» για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς εκείνον το περασμένο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως οι πράσινοι του Εργκίν Αταμάν στην προσπάθειά τους να επανέλθουν εκεί που ανήκουν μέσα στους παίκτες που είχαν στη λίστα τους ήταν και ο Αργεντινός guard, ο οποίος τελικά κατέληξε στη Ρεάλ Μαδρίτης.



Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξή του:

-Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω πως το πρόγραμμά σου είναι τρελό, οπότε θα είμαστε γρήγοροι. Θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξεις στο ΣΕΦ μπροστά στην φανέλα του Βασίλη Σπανούλη. Και ξέρω πως είναι από τους αγαπημένους σου παίκτες. Πες μου για αυτό…

-Όπως είπες, ήταν από τους αγαπημένους μου παίκτες. Τον παρακολουθούσα πολύ στην Αργεντινή, αλλά και εδώ, όσο έπαιζα στην Ευρωλίγκα. Είχα την τύχη να παίξω απέναντί του και να υποφέρω από εκείνον. Θα είναι σπουδαίο. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι εκεί και θα παίξω μπροστά σε αυτή τη φανέλα. Δεν ξέρω εάν θα είναι κι εκείνος εκεί, αλλά θα είναι φανταστικό.

-Δεν έχω δει κάποια απάντηση από εσένα για αυτό και ήθελα να σε ρωτήσω για κάτι που συνέβη το 2015. Είχατε μόλις κατακτήσει την Ευρωλίγκα, όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με αυτό, όμως το πρώτο που ήθελες να κάνεις ήταν να πάρεις την φανέλα του (του Σπανούλη). Πες μας για αυτό.

-Ήταν λίγο περίεργο, γιατί μόλις είχαν χάσει τον αγώνα. Δεν είχα παίξει καθόλου σε εκείνο το Φάιναλ 4, όμως ήξερα από το ξεκίνημα πως θέλω αυτή τη φανέλα. Για να είμαι ειλικρινής, είμαι ντροπαλός σε τέτοιες καταστάσεις, όμως είπα «οκ, δεν με νοιάζει». Πήγα στον φροντιστή και τον ρώτησα εάν μπορώ να έχω κάτι του Βασίλη. Ήθελα τη φανέλα, αλλά δεν ζήτησα την φανέλα. Μου είπε να περιμένω και μετά από 5 λεπτά βγήκε και μου είπε να μπω. Όταν μου είπε να μπω, φοβήθηκα. Μόλις είχαν χάσει και το να πάω στα αποδυτήρια ήταν παράξενο. Με καλωσόρισε πολύ όμορφα, μου έδωσε τη φανέλα, την υπέγραψε. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν μια αστεία και χαρούμενη στιγμή.

-Αυτή ήταν μια χαρούμενη στιγμή. Πάμε σε μια άλλη που νομίζω πως δεν θα είναι το ίδιο χαρούμενη. Πώς ήταν η εμπειρία σου από το ΝΒΑ; Γιατί για πολλούς από εμάς το να μην σε βλέπουμε να παίζεις ήταν παράξενο, γιατί σε έχουμε δει να κάνεις σπουδαία πράγματα στην Ευρωλίγκα και στο ΝΒΑ φαινόταν σαν να μην πήρες ποτέ την ευκαιρία να δείξεις τι μπορείς να κάνεις…

-Όσο παράξενο κι αν φανεί, νομίζω πως ήταν χαρούμενη και αστεία εμπειρία και αυτή. Το χάρηκα πραγματικά και δεν μετανιώνω για αυτή μου την απόφαση να πάω εκεί. Προτιμώ να σκέφτομαι τα καλά. Όταν έπαιζα, ένοιωθα πολύ καλά και σε καλό επίπεδο. Ήξερα πως θα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με εδώ το να δείξω το παιχνίδι μου. Ήξερα πως δεν θα είμαι θα είμαι ο κύριος παίκτης, ο δεύτερος παίκτης ή ακόμα και ο πέμπτος παίκτης. Πήγα με αυτό το σκεπτικό, προσπαθώντας να κερδίσω έναν ρόλο και να είμαι στην τέλεια κατάσταση. Κάθε φορά που ο προπονητής με ήθελε μέσα. Έμαθα πολλά από αυτό. Από όταν έπαιζα, από όταν δεν έπαιζα. Έμαθα πολλά, όπως το να διαχειρίζομαι το μυαλό μου όταν δεν έπαιζα. Ξέρω πως δεν ήταν όπως το περίμενα. Ή ίσως και να ήταν. Δεν ξέρω. Όμως έμαθα πολλά από αυτά τα δύο χρόνια στο ΝΒΑ.

-Μόνο τέσσερεις ομάδες έχουν κατακτήσει back2back την Ευρωλίγκα. Μπορεί η Ρεάλ να γίνει η πέμπτη;

-Το θέλουμε αυτό. Δουλεύουμε για αυτό. Το να είσαι εδώ, απαιτεί ακριβώς αυτό. Το να προσπαθείς να φτάσεις στο ματς που θα σου δώσει τον τίτλο. Τώρα παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, όπως ξέρουμε επίσης ότι θα έχουμε και σκληρές ήττες. Είναι κάτι φυσιολογικό. Μέσα στη σεζόν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτά τα σκαμπανεβάσματα και να βάλουμε την ενέργειά μας στον βασικό στόχο, να βελτιωθούμε ως ομάδα. Όπως είπα, παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και βελτιωνόμαστε. Το βασικό είναι να βάλουμε την ενέργεια μας εκεί, στο μέρα με τη μέρα.

Και κάτι τελευταίο για να σε αποδεσμεύσουμε. Το όνομά σου συνδέθηκε πολύ με τον Παναθηναϊκό και ειπώθηκε πως είναι τελειωμένη συμφωνία. Μπορείς να μας ξεκαθαρίσεις τι συνέβη αυτό το καλοκαίρι ανάμεσα σε εσένα και τον Παναθηναϊκό, γιατί εδώ είναι ένα μεγάλο μυστήριο. Τι συνέβη με τον Φάκου, τι συνέβη με τον Φάκου…

-Ποτέ δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι στα social media. Ποτέ δεν είναι στο 100%. Ενδιαφέρθηκαν για εμένα και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Είμαι ευγνώμων για αυτό. με θέλουν εκεί και αυτό σημαίνει πολλά για εμένα. Όμως ήξερα πως μετά τους 6 μήνες στον Ερυθρό Αστέρα ο πρώτος μου στόχος ήταν να επιστρέψω στη Μαδρίτη. Ήταν γρήγορη απόφαση και γρήγορη συμφωνία μεταξύ εμού και της Ρεάλ. Το πρώτο πράγμα για εμένα ήταν να επιστρέψω στη Μαδρίτη. Μετά από αυτό. υπήρχε ενδιαφέρον από αυτές τις ομάδες, όμως ήθελα απλά να επιστρέψω στην Μαδρίτη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News