Παναθηναϊκός: All-in για Καμπάτσο - Σκανάρει την αγορά για plan b

Παναθηναϊκός: Η... ημερομηνία για Καμπάτσο!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει δώσει μεγάλη βάση στο θέμα του ΟΑΚΑ, όμως αυτό δε σημαίνει πως έχει αφήσει στη μοίρα του τα υπόλοιπα θέματα.

Το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ είναι από τα βασικότερα που παίζουν στο παρασκήνιο κι αφορούν τον Παναθηναϊκό.

Παρ’ όλα αυτά οι πράσινοι δεν έχουν αφήσει τα υπόλοιπα θέματα στην τύχη τους και προσπαθούν να τα έχουν όλα υπό έλεγχο.

Ένας από τους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός είναι και η υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος αποτελεί hot όνομα για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Ο Αργεντινός guard θα αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα στο τέλος της σεζόν και οι Παναθηναϊκός-Ρεάλ Μαδρίτης παλεύουν, για να πάρουν το «ναι» του διεθνή άσου.

Η συγκεκριμένη υπόθεση για το Τριφύλλι είναι ιδιαίτερα δύσκολα και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, ωστόσο από τη στιγμή που υπάρχει ο Εργκίν Αταμάν θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για το «μπαμ».

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να έχει το πάνω χέρι προκειμένου να κάνει δικό της τον Καμπάτσο αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι πράσινοι θ’ αποσυρθούν από την υπόθεση τόσο εύκολα.

Το οικονομικό δεν αποτελεί θέμα, ο Αταμάν είναι τεράστιο όπλο όπως και το γεγονός ότι ο σύλλογος γυρίζει πλέον σελίδα με τον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιεί ό,τι μπορεί προκειμένου να ενεργοποιήσει αυτή τη βόμβα.

Παρ’ όλα αυτά αν ο Καμπάτσο δεν έρθει τελικά στο Τριφύλλι, τότε οι πράσινοι εξετάζουν κι άλλες λύσεις ως plan b προκειμένου να καλύψουν μια πολύ σημαντική θέση και να μη μείνουν ξεκρέμαστοι.

Θυμίζουμε πως ήδη στον «Άσσο» έχουν αποκτηθεί οι Λούκα Βιλντόζα και Δημήτρης Μωραΐτης, ενώ υπάρχει στο ρόστερ κι ο Πάρις Λι που δεν ξέρουμε ακόμα αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο σύλλογο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News