Αταμάν: «Ο γιος μου σήμερα θα φοράει φανέλα Εφές - Αυτή την ομάδα υποστηρίζω...»

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις που πραγματοποίησε λίγο πριν την αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε σε διάφορα οικογενειακά ζητήματα.

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Αταμάν πήγε πιο πίσω τη μεταγραφή στο 3

Ο Εργκίν Αταμάν είναι το μεγάλο πρόσωπο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και τον Παναθηναϊκό σήμερα το απόγευμα στις 19:30, καθώς επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος σε μια ομάδα που δοξάστηκε.

Μάλιστα ο Τούρκος προπονητής σε δηλώσεις που παραχώρησε αποκάλυψε τι ομάδα υποστηρίζει ο ίδιος αλλά και το γεγονός ότι ο γιος του αναμένεται να φοράει τη φανέλα της Εφές στη σημερινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Προσπαθώ να πείσω τον Σαρπ (σ.σ γιος του) τουλάχιστον να φοράει τη λευκή φανέλα, με ουδέτερο τρόπο, αλλά έχει μεγάλη πίστη στην Αναντολού Εφές. Πέρασε πέντε χρόνια στα αποδυτήρια της Εφές και δεν είναι επαγγελματίας. Σήμερα νομίζω ότι θα φορέσει τη φανέλα της Εφές.

Γνωρίζετε ότι είμαι οπαδός της Γαλατάσαραϊ, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε τον Σαρπ οπαδό της Γαλατάσαραϊ. Προτιμά την Μπεσίκτας. Του λέω: “Μια μέρα που θα σταματήσω την προπονητική, ίσως βάλουμε υποψηφιότητα για την προεδρία της Γαλατάσαραϊ”, αλλά μου λέει: “Όχι, είμαι Μπεσίκτας”».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News