Παναθηναϊκός μπάσκετ: «Αυτούς τους δύο παίκτες 3 εκατ θα φέρει ο Γιαννακόπουλος»

Ο δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας έκανε τη δική του εκτίμηση αναφορικά με τους παίκτες που θα φέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και θα κοστίζουν 3 εκατ ευρώ.

Γιαννακόπουλος: «Δε γυρίζω πίσω, μην με περιμένετε...» (pic)

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας ανέφερε μέσω του «Urbonus» podcast τη δική του άποψη αναφορικά με τους δύο παίκτες που αναμένεται να φέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Παναθηναϊκό και θα κοστίσουν 3 εκατ ευρώ.

Συγκεκριμένα ο Λιθουανός δημοσιογράφος θεωρεί πως οι πράσινοι θα κοιτάξουν ν’ αποκτήσουν τους Βασίλιε Μίσιτς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τον Έντι Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος μένει ελεύθερος, προς το παρόν, το καλοκαίρι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Νομίζω ότι πιθανώς μιλούσε για δύο παίκτες που τιμώρησαν τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια. Ποιοι το έκαναν αυτό; Στον ημιτελικό του Final Four ποιος έβαλε το νικητήριο καλάθι; Ποιος είναι σε μια ομάδα στην οποία δεν έχει ξεκάθαρο μέλλον και δεν ξέρει αν θα παραμείνει στη λίγκα ή όχι; Ο πρώην back-to-back MVP της EuroLeague, Βασίλιε Μίτσιτς.

Για τον άλλον δεν είμαι σίγουρος, αλλά λήγει το συμβόλαιό του και θα είναι ένας από τους σημαντικότερους free agents το επόμενο καλοκαίρι. Είναι ο Έντι Ταβάρες».

Exit mobile version