Εφές-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 05/12

Παναθηναϊκός: Ο Βιλντόζα και η τάση του στο λάθος!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στην αυλαία της… εορταστικής διαβολοβδομάδας της Euroleague (05/12, 19.30).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στην αυλαία της… εορταστικής διαβολοβδομάδας της Euroleague (05/12, 19.30). O Εργκίν Αταμάν να επιστρέφει ως αντίπαλος στο μπασκετικό του «σπίτι»! Με τον Αταμάν στον πάγκο η Εφές έφτασε την προηγούμενη πενταετία στις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της με αποκορύφωμα φυσικά τους back to back τίτλους στην Euroleague τη διετία 2021-2022.

Τώρα ο Τούρκος τεχνικός επιστρέφει στα παλιά του λημέρια για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε νίκη στο Sinan Erdem που θα είναι γεμάτο για να τον αποθεώσει και να τον υποδεχθεί ως «ευεργέτη», αλλά πλέον αντίπαλο!

 Οι «πράσινοι» μετά τον… αυτοκτονικό τρόπο με τον οποίο έχασαν τη νίκη στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν (92-87 στην παράταση) θέλουν όσο τίποτε άλλο το «διπλό» στην Πόλη στην πρώτη δοκιμασία της διαβολοβδομάδας για να βελτιώσουν το 6-5 και να συνεχίσουν σε τροχιά τετράδας.

Εφές-Παναθηναϊκός με το τζάμπολ προγραμματισμένο στις 19:30 και τηλεοπτική μετάδοση από τo Novasports Prime.

Εφές-Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 05/12

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την επιστροφή του στην ομάδα με την οποία μεγαλούργησε αλλά και για την δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Τούρκος προπονητής.

«Έχω ωραίες αναμνήσεις με την Εφές. Με όλο το σταφ, τους παίκτες, τον πρόεδρο, τους φιλάθλους. Όμως τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Υπάρχει ο επαγγελματισμός στη ζωή. Και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τον Παναθηναϊκό» είπε και πρόσθεσε ο Τούρκος τεχνικός «Για εμένα θα είναι αρκετά συναισθηματική η φόρτιση να βρεθώ εκεί ύστερα από την τόσο πετυχημένη περίοδο της καριέρας μου, όπως επίσης και για την ιστορία της Αναντολού Εφές. Θα είναι ωραία».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News