Παναθηναϊκός μπάσκετ: Τότε βγαίνουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Final Four

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Τότε βγαίνουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το Final Four

Η Euroleague Basketball εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει όλους τους φιλάθλους των ομάδων την ημερομηνία που βγαίνουν τα εισιτήρια για το φετινό Final 4.

Ο Εργκίν Αταμάν σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε ενημερώσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να κλείσουν εισιτήριο για το Βερολίνο, στο οποίο θα γίνει το φετινό Final Four της Euroleague.

Μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Euroleague Basketball, τα εισιτηρία για το Final Four θα τεθούν σε κυκλοφορία από τις 18 Δεκεμβρίου και μετά.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε ότι το Final Four της Euroleague αναμένεται να λάβει χώρα από τις 24 έως τις 26 Μαΐου.

Είναι δεδομένο πως ο φετινός Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν έχει χτιστεί με αυτές τις βλέψεις και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βρεθεί στο Final Four της Euroleague έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια!

Τα εισιτήρια, που περιλαμβάνουν «πακέτο» και τους τέσσερις αγώνες του αγωνιστικού διημέρου, έχουν διαφορετικές τιμές ανά θέση, ξεκινώντας από 229 ευρώ (57,25 ευρώ το παιχνίδι) και φτάνοντας μέχρι 709 ευρώ (177,25 ευρώ το παιχνίδι).

Αν κάποιος αγοράσει εισιτήριο και για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να πάει στο Final 4, μπορεί να μεταπωλήσει το εισιτήριό του μέσα από την επίσημη φόρμα του www.f4tickets.com και στην τιμή που το αγόρασε. Οποιαδήποτε άλλη αγοροπωλησία κρίνεται παράνομη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News