Αταμάν: «Κλείστε εισιτήρια για το Final 4, επειδή ο Παναθηναϊκός...»

Αταμάν: «Κλείστε εισιτήρια για το Final 4, επειδή ο Παναθηναϊκός...»

Ο Εργκίν Αταμάν λίγο μετά την επισημοποίηση της μεγάλης συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την ΑΚΤΩΡ δεν παρέλειψε να κάνει σπουδαίες δηλώσεις, μιλώντας για το Final Four!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλείσει μια σπουδαία συμφωνία με την ΑΚΤΩΡ και μάλιστα να μετονομαστεί σε Παναθηναϊκός AKTOR, όπως έγινε πριν λίγη ώρα γνωστό.

Μάλιστα στα πλαίσια της επισημοποίησης της συμφωνίας αυτής, ο Εργκίν Αταμάν προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις και μεταξύ άλλων προέτρεψε τον κόσμο του Τριφυλλιού να κλείσει εισιτήρια για το Final 4 που θα γίνει σε λίγους μήνες στο Βερολίνο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν μεγάλο ερωτηματικό πως θα παρουσιαστεί η νέα ομάδα. Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο νέος Παναθηναϊκός είναι η νέα πραγματικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Οι οπαδοί μας το έδειξαν αυτοί στον αγώνα με τη Βίρτους αλλά και το μπάσκετ που παίξαμε ήταν εντυπωσιακό για όλη την Ευρώπη. Όλοι μιλούν για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του. Όπως όταν ο παναθηναϊκός κυριάρχησε σε όλη την Ευρώπη.

Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια για τη διοίκηση και για τη νέα συμφωνία που έγινε. Βέβαια δίνουμε πολλά λεφτά και το συζητάμε αυτό αλλά η διοίκηση προσπαθεί να κάνει όσο το δυνατόν πιο εύκολη τη ζωή μας. Και με τα τσάρτερ και με όλα. Και είναι πολύ σημαντική η συνεργασία με τον Άκτωρα. Και συγχαρητήρια και στον Ακτωρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Και θα έρθουν κι άλλες αλλά δενθα έχουμε χώρο στο φανέλα.

Θέλω να πω στους φίλους μας να γεμίζουν κάθε φορά το γήπεδο αλλά και να κλείσουν εισιτήρια για το Final 4 γιατί ο Παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι τo τέλος για τον τίτλο της Euroleague».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News