Αταμάν: «Θα χρησιμοποιήσω αρκετά τον Σαμοντούροβ» - Οι δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου (vid)

Αταμάν: «Θα χρησιμοποιήσω αρκετά τον Σαμοντούροβ» - Οι δηλώσεις στη Συνέντευξη Τύπου (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Αktor κόντρα στην Καρδίτσα στάθηκε στη άμυνα του «τριφυλλιού» και στα λεπτά ξεκούρασης που πήραν σημαντικοί παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα. Τα παιδιά που δεν παίζουν πήραν λεπτά συμμετοχής και τα εκμεταλλεύτηκαν. Επιθετικά κάναμε κάποια λάθη. Το πήραμε σοβαρά το παιχνίδι σήμερα.

Αλλά είναι σημαντικό ότι παίξαμε σε λιγότερο από 48 ώρες από το παιχνίδι με την Παρτιζάν και ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες που το είχαν ανάγκη και ειδικά πριν τη “διαβολοβδομάδα” για να είμαστε έτοιμη για αυτήν».

Για τη χαλάρωση της ομάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο: «Κανένα πρόβλημα. Είμαι κάτι φυσιολογικό. Βάλαμε παίκτες που δεν είχαν χρόνο. Δεν με νοιάζει να κερδίσουμε με 40 πόντους, αλλά να πάρουν χρόνο παίκτες που δεν έχουν και να παίξουν στην Euroleague».

Για το αν το ματς του έδειξε πως κάποιοι παίκτες είναι έτοιμοι: «Το σημερινό δεν είναι το παιχνίδι που μπορεί να μου δώσει αυτοπεποίθηση για κάποιον νέο παίκτη που πατάει στο παρκέ.

Το σημαντικό είναι να πάρουν χρόνο και να μπορούν να είναι ποιοτικοί σε κάποιο πολύ πιο σκληρό ματς. Θέλω να σταθώ στον Σαμοντούροβ, από τον οποίο είμαι ικανοποιημένος. Είναι ένας νέος και ταλαντούχος παίκτης και σε αυτά τα ματς θα τον χρησιμοποιήσω αρκετά».

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News