«Συναγερμός» με Κλάιμπερν στην Εφές ενόψει Παναθηναϊκού AKTOR!

«Συναγερμός» με Κλάιμπερν στην Εφές ενόψει Παναθηναϊκού AKTOR!

«Πάγωσαν» οι άνθρωποι της Εφές στα τελευταία λεπτά της τρίτης περιόδου κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, καθώς είδαν τον Ουίλ Κλάιμπερν να αποχωρεί εκτάκτως από το παρκέ.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την πρώην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, καθώς πέρα από την ανατροπή του σκορ από τον Ερυθρό Αστέρα – με σούπερ Νέντοβιτς – στην τρίτη περίοδο, ο Ουίλ Κλάιμπερν χτύπησε 2:27 πριν το φινάλε του δεκαλέπτου και παραμένει άγνωστο αν θα επιστρέψει στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού.

Φυσικά, αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Παναθηναϊκό AKTOR, διότι σε τέσσερις μέρες οι «πράσινοι» θα παίξουν επί τουρκικού εδάφους κόντρα στην Εφές (5/12).

Ο Κλάιμπερν αποτελεί παίκτης – βαρόμετρο στην Εφές , κάτι το οποίο γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και ο νυν προπονητής του Τριφυλλιού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News