Μπόγρης: «Τυχερός ο Παναθηναϊκός που πήγε το ματς με την Παρτιζάν στην παράταση!» (vid)

Μπόγρης: «Τυχερός ο Παναθηναϊκός που πήγε το ματς με την Παρτιζάν στην παράταση!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Μπογρίνιο» στους Betarades:

«Δεν ήρθε τσάμπα η ήττα στον Παναθηναϊκό (και στον Ολυμπιακό). Ηττήθηκε λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης στη second unit. Πάρα πολύ καλός ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο γενικότερα. Συγχαρητήρια που τίμησε τον Λεσόρ η Παρτιζάν με μια ντουντούκα. 

Ο Σλούκας δεν αγωνίστηκε προς το τέλος όντας από τους πιο σημαντικούς παίκτες… Όσο περνούσε η ώρα, η Παρτιζάν έβαλε μεγάλα σουτ και πήρε μια διαφορά. Θεωρώ ότι και μόνο που πήγε το ματς στην παράταση, ήταν τυχερός ο Παναθηναϊκός. 

Ενώ ο Ναν, ενώ ήταν πολύ καλός, πήρε λίγο τη σκυτάλη και έκανε τα shake N bake του. Τον Γκάι έχουμε να τον δούμε καιρό στο παρκέ. Ο Μπαλτσερόφσκι παρόλο που προσπαθεί και κάνει καλές εμφανίσεις βρίσκοντας χημεία με τους συμπαίκτες του στα Pick N Roll, δε νιώθει την ασφάλεια να τον έχει ο κόουτς μέσα. Είτε θα λυθεί αυτό, είτε θα πρέπει να βρεθεί ένας ψηλός για τον Παναθηναϊκό. 

Με εξαίρεση τον Λεσόρ τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχουν την εμπειρία. Η λύση πρέπει να βρεθεί με ένα 5άρι και όχι με αλχημείες. Στο τέλος τα παράτησε ο Παναθηναϊκός, μπήκε και ο κόσμος στην εξίσωση. Κουβάλησε στο τέλος ο Πάντερ. Το ίδιο πρόβλημα με τον ΠΑΟ στο ”5”, έχει η Παρτιζάν στο ”4”.

Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικό ρόστερ. Ο Γκραντ είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού γενικότερα. Φτου-φτου το παιδί. Ο Λεσόρ ήταν στα γνωστά του λημέρια και πήρε τα πάνω του.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News