Παναθηναϊκός: Γύρισε τον διακόπτη ο Κέντρικ Ναν!

Aτομικό ρεκόρ πόντων στην Ευρωλίγκα για τον Κέντρικ Ναν με τον Αμερικανό να είναι ασταμάτητος στο Βελιγράδι, δυστυχώς χωρίς αντίκρισμα για την ομάδα.

Παρτιζάν - Παναθηναϊκός 92-87: Τα highlights από την ήττα-αυτοκτονία

Ο Αμερικανός μπορεί να γίνει ο ηγέτης μιας fast-paced πράσινης επίθεσης.

Old school περιφερειακός, χωρίς ιδιαίτερα φυσικά προσόντα την έλλειψη των οποίων ματσάρει με οξυδέρκεια και πνεύμα νικητή που τον χαρακτηρίζει αλλά και το μεγάλο του θράσος.

Εξαιρετική αντίληψη του χώρου και ικανότητα στο penetration, δυνατός στο ανοιχτό γήπεδο (με τις αγαπημένες του αλλαγές κατευθύνσεων), δημιουργικός στην close-out επίθεση, αν σταθεροποιήσει τον καρπό του μακριά από τα 6.75 θα κάνει πολλές…κηδείες.

Ακόμα δουλεύει το σουτ του (από τη φύση του κοιτάζει περισσότερο το drive) ενώ ακόμα και τα playmaking abilities του είναι σε καλό επίπεδο.

Πολύ καλή μεταγραφή ο Κέντρικ Ναν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr