«Φευγάτος από τον Παναθηναϊκό - Ο παίκτης που ψάχνει ομάδα»
Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Σωτήρη Βετάκη, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται ν’ αποχαιρετήσει έναν παίκτη από το υπάρχον ρόστερ του.
Ο Σωτήρης Βετάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter αποκάλυψε πως ο Κάιλ Γκάι είναι ο παίκτης που δεν έχει μέλλον στο Τριφύλλι.
Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Αμερικανός guard, τον οποίο δεν εμπιστεύεται ο Εργκίν Αταμάν, ψάχνει να βρει την επόμενη ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.
Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως σε επτά εμφανίσεις με τη φανέλα του Τριφυλλιού ο Κάιλ Γκάι μέτρησε στην Euroleague συνολίκα 4,6 πόντους, 0,9 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ ανά αγώνα, ενώ το ποσοστό ευστοχίας του στα τρίποντα δεν ξεπερνά το 31,6%.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
«Συνολικά σε 10 ματς του Παναθηναϊκού τον Νοέμβριο είχε τρεις συμμετοχές (3/11 αγωνίστηκε στη Βαρκελώνη). Από ότι πληροφορούμαι είναι στην αγορά. Ψάχνει ομάδα”, έγραψε, προαναγγέλλοντας την αποχώρηση του πρώην σούτινγκ γκαρντ της Μπανταλόνα από το ρόστερ των πράσινων».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή