Παναθηναϊκός: Το... λάθος με Σλούκα στο Βελιγράδι!

Η μη χρησιμοποίηση του Κώστα Σλούκα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Παρτιζάν μπορεί να στοίχισε ακόμα και τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παρτιζάν-Παναθηναϊκός

Ο Εργκίν Αταμάν στο χθεσινό παιχνίδι με την Παρτιζάν αποφάσισε στο τέλος του παιχνιδιού να στηριχθεί σε συγκεκριμένους παίκτες και να μην τους βγάλει ουσιαστικά λεπτό από το παρκέ.

Το μπάσκετ εξάλλου είναι ένα άθλημα γρήγορων αποφάσεων που πολλές φορές είναι και κομβικές διότι αλλάζουν την ιστορία ενός αγώνα ή τέλος πάντων την επηρεάζουν.

Ο Τούρκος προπονητής αποφάσισε να στηριχθεί στον Κέντρικ Ναν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, ο οποίος έδειξε πόσο χρήσιμος και καλός μπορεί να είναι για τον Παναθηναϊκό, καθώς πήγε να πάρει το ματς μόνος του.



Ωστόσο ο Αμερικανός guard βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προσαρμογής, ειδικά στα δεδομένα της Euroleague, και καλό θα ήταν πριν μάθει να ρίχνει το ρυθμό και να μην έχει το πόδι πατημένο συνέχεια στο γκάζι, να κάθεται στον πάγκο τις κρίσιμες στιγμές.

Ο Κώστας Σλούκας μπορεί να ήταν σε κακό βράδυ (2/9 σουτ), ωστόσο η εμπειρία του στα τελευταία λεπτά αρκεί προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο αποτέλεσμα που εκείνη θέλει.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού δεδομένα θα έριχνε τον ρυθμό του αγώνα, θα πήγαινε σε πιο σετ επιθέσεις και θα προσπαθούσε να παίξει περισσότερο με το μυαλό παρά με το ένστικτο όπως κάνει ο Ναν.

Βέβαια με τις υποθέσεις και τις θεωρείες η ιστορία δε γράφεται και το δεδομένο είναι πως ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία να φτάσει τις 7 νίκες στην Euroleague και να πατήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr