Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η θαρραλέα απόφαση του Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε στο Βελιγράδι την Παρτιζάν σ’ ένα παιχνίδι που έχασε μέσα από τα χέρια του και που ο Εργκίν Αταμάν προχώρησε σε μια θαρραλέα απόφαση.

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η θαρραλέα απόφαση του Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός στο Βελιγράδι είχε στα χέρια του τη νίκη κόντρα στην Παρτιζάν, ωστόσο στο τέλος της κανονικής περιόδου δεν τα κατάφερε, είδε το ματς να πηγαίνει στην παράταση και στο τέλος ηττήθηκε.

Μάλιστα ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να προχωρήσει με μια επιλογή, η οποία δεν είναι τόσο συνηθισμένη κι ουσιαστικά που στο τέλος μπορεί να του… κόστισε!

Συγκεκριμένα οι πράσινοι τελείωσαν την τρίτη περίοδο με την εξής πεντάδα: Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Ντίνος Μήτογλου, Ματίας Λεσόρ.

Μια πεντάδα, η οποία ξεκίνησε και το 4ο δεκάλεπτο, πήρε διαφορά δέκα πόντων σε αυτό (54-64, 61-71 και 63-73) και έμεινε μέσα και τα δέκα λεπτά που κρατάει μια περίοδος στο μπάσκετ!

Ο Τούρκος προπονητής αποφάσισε να μην αλλάξει ούτε για λίγο κάποιον από τους παίκτες του στην τελευταία περίοδο, οι οποίοι κυριολεκτικά… έλιωσαν στο παρκέ και παραλίγο να φέρουν τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Για την ακρίβεια η τελευταία αλλαγή έγινε 23” πριν τη λήξη της 3ης περιόδου αποσύροντας τον αρχηγό του και περνώντας στο παρκέ τον Ντίνο Μήτολγου.

Είναι φανερό, λοιπόν, πως για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν πηγαίνει με κλειστό ροτέισον και μάλιστα ορισμένοι παίκτες (Γκραντ, Μήτογλου, Λεσόρ) παίζουν πολλά λεπτά, καθώς ο Τούρκος προπονητής τους εμπιστεύεται απεριόριστα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr