Δεν τον «κουνάει» κανείς από την κορυφή - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Άρης - Παναθηναϊκός 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ εντός έδρας για την 13η αγωνιστική της Super League (19:30, 03/12).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ εντός έδρας για την 13η αγωνιστική της Super League (19:30, 03/12). Έπειτα από έναν μήνα… τουρνέ, οι «πράσινοι» επιστρέφουν στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με στόχο την επάνοδο στα τρίποντα και την διατήρηση τους στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ένας παράγοντας που καλούνται να διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είναι η κόπωση από το μεσοβδόμαδο ματς στην Ισπανία με τη Βιγιαρεάλ. Πάντως, στην έδρα του το «τριφύλλι» παρουσιάζεται σταθερά καλό και αποτελεσματικό. Πλην της ήττα από την ΑΕΚ στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, δεν έχουν ηττηθεί σε κάποιο άλλο από τα 13 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport1HD!

Βέρμπιτς: «Ήμουν απογοητευμένος όταν κόπηκα από την ευρωπαϊκή λίστα»

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και την εθνική Σλοβενίας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για τον στόχο των Σλοβένων στο Euro 2024: «Δεν πηγαίνεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα απλώς για την εμφάνιση, αλλά για να κάνεις κάτι και να παρουσιάσεις τη χώρα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις για την κλήρωση, όμως ξέρω ότι εκεί είναι συγκεντρωμένες οι καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης και όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα μας δυσκολέψει. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: «Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι ένας σύλλογος που απαιτεί πραγματικά πολλά σε κάθε παιχνίδι και είναι αυτή η πίεση που αγαπάμε εμείς οι ποδοσφαιριστές, γιατί μας αρέσει να παλεύουμε για τις κορυφαίες θέσεις. Πάντα ήμουν σε συλλόγους που πάλευαν για το πρωτάθλημα».

Για τη φετινή σεζόν του στο «τριφύλλι»: «Η κατάστασή μου είναι αυτή που είναι. Ήμουν πολύ απογοητευμένος γιατί ο προπονητής δεν με έβαλε στη λίστα για τα ευρωπαϊκά ματς, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να τα παρατήσεις ακόμα και όταν είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Με σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεσαι. Έχω 1,5 χρόνο συμβόλαιο ακόμα με τον Παναθηναϊκό, οπότε το μυαλό μου είναι απόλυτα εκεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News